IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   PS4 Söylentisine Cevap: Neyden Bahsediyorsunuz? (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/441787-ps4-soylentisine-cevap-neyden-bahsediyorsunuz.html)

PassioN 08 Ocak 2012 14:36

PS4 Söylentisine Cevap: Neyden Bahsediyorsunuz?
 
Playstation 4 ve üçüncü Xbox konsolu hakkındaki söylentiler son günlerde öyle bir büyüdüki, artık çoğu otorite Microsoft ve Sony'nin en geç E3 2012'de duyuruyu yapacaklarını düşünüyor. Ancak yetkili isimlerden cevap, en sonunda geldi.


Söylentilerin ardından Sony başkanı Shuhei Yoshida ile iletişime geçen Computer and ----- Games çalışanları, bekledikleri cevabı alamamışlar. Yeni nesil Playstation konsolu hakkında soru soran CVG sitesine Yoshida gülerek, "Playstation 4? Neyden bahsettiğinizi anlayamadım." cevabını vermiş.


Konuşmanın devamını ise Sony patronu, "Henüz Playstation 3 hakkında yapacaklarımız bitmedi. Gelecek projeler için çok heyecanlıyız." şeklinde bir demeçle sonlandırmış.


Sony cephesinin yanı sıra Microsoft, yeni nesil konsol söylentilerine cevapsız kalıyor. Bugün MCV'deki söylentiler sonrasında Microsoft ile iletişime geçen Electronic Theatre sitesinin aldığı cevap, "Söylentilere cevap vermemeyi tercih ediyoruz." olmuş.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net