IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Soulcalibur V İçin Londra Duvarları Grafiti Doldu (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/448138-soulcalibur-v-icin-londra-duvarlari-grafiti-doldu.html)

KarakıZ 31 Ocak 2012 15:27

Soulcalibur V İçin Londra Duvarları Grafiti Doldu
 
Büyüyen oyun endüstrisi, daha fazla oyun ve daha fazla oyuncu. Oyun yapımcıları yaptıkları devasa reklamlarla çeşitli şekillerde haberlerimize konuk oldular. Ancak sanırız Namco Bandai'nin çalışması bu sınıfta türünün ender örneklerinden birisi.

Aşağıda izleyceğiniz -----da Namco Bandai'nin, önümüzdeki ay çıkışını gerçekleştirecek olan Soulcalibur V için yaptığı ve kendine hayran bırakan grafiti çalışmalarının öncesi ve sonrasına şahitlik ediyoruz. Elbette bu çalışma Namco Bandai'ye ait değil. Yapımcı firmanın anlaştığı sanatçı Jim Rockwell ve takımı Doğu Londra sokaklarında göz kamaştırıcı bir oyun tanıtımına imza attılar. Tüm bu güzellikler bir kenara, Ezio Auditore'nin çizimi belki de ilgimizi en çok çeken karakter. Bu muazzam çalışmayı izlerken hem ne kadar zor olduğunu daha iyi anlayacak hem de Rockwell ve takımı ENDoftheLINE'a hayranlık duyacaksınız.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net