IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Darksiders II Wii U'da Özel İçerikler Bulunabilir (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/449409-darksiders-ii-wii-uda-ozel-icerikler-bulunabilir.html)

KarakıZ 04 Şubat 2012 20:15

Darksiders II Wii U'da Özel İçerikler Bulunabilir
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Nintendo, Wii U'yu 2012 yılının ilk dönemlerinde piyasaya sürmeyi hedefliyordu, fakat daha sonra muhtemelen EA gibi geliştiricilerle yapılan görüşmeler sonrasında konsol biraz daha geliştirildi ve 2012 yılının sonunda piyasaya çıkacağı açıklandı. Bu da Wii U duyurulan oyunlarda da bazı değişimler yaşanmasına yol açabilir.

Haziran ayında piyasaya çıkması beklenen Darksiders II'nin de içerik yönünden artık farklılıklara sahip olması bekleniyor. Wii U sürümü PC, Xbox 360 ve PS3 sürümlerinden birkaç ay sonra çıkacak oyunda özel içerik bulunup bulunmayacağı ile ilgili bir soruya Vigil Games'te Darksiders II'nin yapımcı koltuğunda oturan Ryan Stefanelli "dudaklarım mühürlü" diyerek yanıt verdi.

Dudaklarım mühürlü sözü bize "bir şeyler var, ama bu konuda konuşamam" sözünün farklı bir ifadesi gibi geldi. Wii U sürümünün tablet kontrolcü dışında başka bir özel içeriğe sahip olmaması zor görünüyor; çünkü diğer platformlara sahip kişiler de Wii U almak isteyeceklerdir. Darksiders II'nin Wii U sürümünü almaları için daha fazla nedene ihtiyaçları olacaktır. Özel bölümler veya karakterler Wii U sürümünü çok çekici yapabilir.

Narsinha 09 Şubat 2012 19:41

Cevap: Darksiders II Wii U'da Özel İçerikler Bulunabilir
 
Favori oyunlarımdan biri:)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net