IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Skyrim'in Modları da Büyük İlgi Görüyor (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/452928-skyrimin-modlari-da-buyuk-ilgi-goruyor.html)

KarakıZ 14 Şubat 2012 21:55

Skyrim'in Modları da Büyük İlgi Görüyor
 
PC oyunculuğunu farklı kılan özelliklerden birisi de, oyunların modlamaya açık olması. Oyuncuların istediği fakat yapımcıların unuttuğu veya oyuncuların kendi hayal dünyaları içerisinde oluşturduğu oyundan farklı öğelerin sunulduğu modlar, Skyrim'de de destekleniyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Görünüşe göre geçtiğimiz senenin en iyi oyunlarından olan The Elder Scrolls V: Skyrim'in modları da, oyunun kendisi kadar büyük ilgi görüyor. Bethesda, yaptığı açıklamayla birlikte Skyrim'in resmi mod araçlarıyla oluşturulan modların, 8 Şubat'tan bu yana 2 milyondan fazla indirildiğini duyurdu.

Bu kadar yoğun indirilmelerin haricinde Skyrim için Skyrim Creation Kit ile birlikte şimdiye kadar 2.500'den daha fazla oyun modu üretildi. Steam kullanıcıları için Skyrim Creation Kit, ücretsiz olarak geçtiğimiz hafta sunulmuştu. Eğer siz de bu modlara yenilerini eklemek istiyorsanız, kesinlikle denemelisiniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net