IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Deep

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mart 2012, 20:18   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PC'de "şov yapan" 5 oyun!




PC'de oynamanız gereken 5 klasik konsol oyunu!

Konsolunuzda oynayıp bitirmiş olsanız da bu 5 oyunu bir de PC'de oynamayı deneyin; farkı görün!


Konsol'dan PC'ye port edilen oyunlar genellikle birtakım sorunlara sahip oluyorlar ve onları kontrol etmek de güç olabiliyor. Ancak konsoldan adapte edilen ve bu tür sorunlar yaşatmayan oyunlar da mevcut.
Bu port'lar, sadece sorunsuz olmakla kalmıyor, PC'nizin yeteneklerini kullanarak size inanılmaz bir oyun deneyimi yaşatabiliyor. Öyle ki, oyunu konsolunuzda bitirmiş olsanız dahi PC'nizde tekrardan oynayıp bitirmek istiyorsunuz. Bu yazımızda öncelikle konsol için yayınlanan, ardından PC'ye başarıyla port edilen 5 oyunu sizler için seçtik.
Mass Effect
Mass Effect'in PC port'unun iyi olmasının nedeni, PC'de daha oynanabilir hale getirmek üzere önemli değişiklikler yapılmış olması. Bu, port'larda pek rastlanmayan bir durum. Değişikliklerin birçoğu, oyunun arayüzüyle ilgili. PC portu, yeteneklerinize hızla erişebilmeniz için klavye kısayolları sunuyor. Bunun yanında yazılar da netleştirilmiş ve menüler, fareyle daha rahat kullanılabilmesi için optimize edilmiş. Diğer geliştirmeler arasında daha iyi grafikler, Mako aracı için gözden geçirilmiş denetimler var. Mass Effect 2'nin de PC'de daha iyi olduğunu söylemeliyiz. Aynısını 6 Mart'ta Xbox için yayınlanacak Mass Effect 3 için de bekleyebilirsiniz.

Alan Wake
Xbox 360 için 2009'da yayınlanan Alan Wake'in PC sürümü de sonunda ortaya çıktı. PC sürümü, birçok grafik ayarını denetlemenize izin veriyor. PC hayranları, bu port sayesinde Alan Wake'in muhteşem grafiklerinden mahrum kalmamış olacaklar.
Tom Clancy's Splinter Cell
Orijinal Xbox'un en temel oyunlarından biri olan Splinter Cell, PC'de de oldukça iyiydi. Grafikler önemli ölçüde geliştirilmişti ve gölgelere önem veren grafikleri ile dikkat çekiyordu.
Fable: The Lost Chapters
Xbox'da en çok hayal kırıklığı yaratan oyunlardan biri olan Fable, bir konsol oyunu için kabul edilemeyecek sayıda sorunla geliyordu. Fable: The Lost Chapters ise bu sorunları ortadan kaldırıyordu. RPG oyunlarının klavye ve fare ile daha rahat oynandığını düşünenlerdenseniz, oyunun PC sürümünü denemelisiniz.

Grand Theft Auto: San Andreas
Rockstar, PC'de doğan Grand Theft Auto oyunlarını PC'ye port etmeyi hiç ihmal etmiyor. Bununla birlikte oyunların PC'deki kalitesi tartışılır. Zira GTA IV'ü PC'de oynarken düşük performans, grafik hataları ve kilitlenmeler gibi sorunlarla boğuşmak zorunda kalıyorduk.
Grand Theft Auto: San Andreas ise 2005'de PC için piyasaya sürüldüğünde oldukça iyi bir hava meydana getirdi. Bazılarına göre Grand Theft Auto: San Andreas, serinin en iyi oyunuydu. Oyundaki sorunlar da diğer GTA'lara göre daha azdı.
Grand Theft Auto: San Andreas'ın en önemli özelliği ise Multi Theft Auto adındaki ücüncü parti modifikasyon ile çoklu oyunculu hale getirilmiş olmasıydı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
5, oyun, pcde, şov yapan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık