IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Capcom'dan SFxT DLC'si için Açıklama (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/459690-capcomdan-sfxt-dlcsi-icin-aciklama.html)

KarakıZ 06 Mart 2012 18:00

Capcom'dan SFxT DLC'si için Açıklama
 
Bildiğiniz üzere Street Fighter X Tekken'in 12 yeni karakter ekleyen DLC paketinin oyunun diski içerisinde olduğu ortaya çıkmış ve pek çok oyuncunun tepkisini çekmişti. Capcom bu DLC'yi yıl sonuna doğru yayına sokacağını ve para ile satacağını kabul etti.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hayranların sinirlenmesine neden olan ve zaten ellerinde olan, hazır ve bitmiş olan bir şey için ekstradan para ödenmesini gerektiren bu durum için Capcom'dan açıklama geldi. Bu 12 karakter oyunun PC, PS3 ve X360 sürümleri için Vita versiyonu ile aynı anda çıkacak. Bu karakterler Vita sürümü ile ortaya çıkarken diğer platformlara DLC olarak eklenecekti. Karakterlerin diskin içinde olması ise hem satın alanların indirmeye gerek duymamaları hem de satın almayan oyuncuların bu karakterleri indirmeden görüntüleyebilmeleriymiş. Yani siz bu karakterleri satın almasanız bile satın almış bir oyuncuyla oynarken görebilmek için indirmek zorunda kalıyorsunuz. Diskin için bulunması indirme derdinden, daha doğrusu yapımcının dağıtma derdinden kurtarıyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net