IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Eski Yapımcı Mass Effect 3 DLC'sini Savundu (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/461523-eski-yapimci-mass-effect-3-dlcsini-savundu.html)

KarakıZ 11 Mart 2012 12:33

Eski Yapımcı Mass Effect 3 DLC'sini Savundu
 
Mass Effect 3'ün From Ashes isminde çıkan ilk gün DLC'si çok konuşulmuştu. Bazı kullanıcılar normal oyuna verdikleri parayla sahip olmaları gerektiğini düşünürken eski BioWare yapımcısı GDC'de DLC planını savundu.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Christina Norman: "DLC'nin, siz oyunu bitirip de ikinci el olarak elden ele dolaştırırken bir yıl sonra çıkmış olmasıyla ilk gün çıkmış olması arasında bir fark yok. İlk gün çıkmış olması daha erken kavuşacağınız anlamına gelir. Bu bazı oyuncular için çok kötü bir fikir. Oyuncular gelecek olan DLC'nin adı dışında başka bir şey bilmemelerine rağmen öylece atıp tutuyorlar. Sadece oyunun yarım satışa sunulduğunu ve mahvolduğunu düşünüyorlar. Oyun yapımcıları şeytan değildir, tamam bazıları öyledir ama çoğu değildir. Biz sadece iyi bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bize bir şans verseniz de oyunlarımızı sonradan yargılasanız. İşin başındaymış gibi davranmayın ve bize ne zaman nerde içerik çıkaracağımızı söylemeyin."


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net