IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Mart 2012, 16:21   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PS Vita için yeni bir oyun: Unit 13 !




Sony, Zipper Interactive tarafından PlayStation® Vita (PS Vita) için özel olarak geliştirilen üçüncü şahıs askeri nişancı oyunu Unit 13™’ü, meraklılarına sunuyor.

Terörle mücadele ekibi Unit 13™ saflarına katılan oyuncular, sadece tek bir amaca ulaşmak için mücadele veriyor: Ne pahasına olursa olsun görevi tamamlamak! Görevlerin, gazete manşetlerinden alınan güncel senaryolara odaklanması, son derece gerçekçi bir deneyim yaratıyor.
Unit 13™, PS® Vita’nın sunduğu tüm giriş ve bağlanabilirlik özelliklerinden yararlanıyor. Çift analog kontrol, hareket halinde hakiki nişancıların kontrollerini sağlarken, altı eksenli hareket algılama sistemi (SIXAXIS) ise ön ve arka dokunmatik ekranlar ile birleşerek, oyuncuyu tamamen saran, sezgisel bir deneyim yaratıyor.
PS® Vita’nın 3G bağlanabilirliği, Unit 13™’ün en temel öğelerinden biri ve bu oyun türüne tamamıyla yeni zorluklar ve oyun oynama şekilleri getiriyor.
3G bağlanabilirliği ile her zaman her yerde eşsiz rekabet deneyimi yaşayın
Kısa ve yoğun olan görevlerin doğrusal olmaması, oyuncuların hoşlandığı tarza göre çok büyük çeşitlilikte bir dizi yaklaşımın benimsenmesine imkan veriyor. Beş yıldızlı bir puanlama sistemi ile bir araya gelen her görev, çok yüksek bir yeniden oynama değerine sahip. 3G sayesinde hareket halindeyken bile çevrimiçi skor tahtasına erişim sağlanarak, elde edilen performans düzeylerinin PSN üzerindeki arkadaşlar veya yakın çevre ya da dünya çapındaki herhangi bir oyuncu ile kıyaslanması da mümkün hale getiriliyor. Oyuncular, arkadaşlarının skor tahtasında kendilerini geçmesi durumunda, 3G aracılığıyla durumdan anında haberdar olabiliyor.
Bağlantının daima açık tutulması, Yüksek Değerli Hedef (High Value Target, HVT) görevlerinin elde edilmesi açısından da önem taşıyor. Bunlar, sadece kısıtlı bir süre boyunca ortaya çıkan nadir görev uyarıları. Kullanıcılar, 3G bağlanabilirliği ile bu uyarılara istedikleri zaman, istedikleri yerden erişebiliyor. HVT’ler oynandıktan sonra near veya PSN friends yoluyla diğer oyunculara da aktarılabiliyor.
Günün Görevi’ni öğrenin
Kullanıcılar, her gün, nerede olurlarsa olsunlar 3G üzerinden doğrudan PS® Vita’larına aktarılan Günün Görevi (Mission of the Day) hakkında bilgilendiriliyor. Oyunun standart görevlerinde olduğu gibi, bunlar da oyuncuları görevi en iyi şekilde tamamlamanın yolunu bulmaya teşvik ederek, çevrimiçi skor tahtaları yoluyla performanslarını sıralamaya alıyor.
PS® Vita, çeşitli bağlanabilirlik seçenekleri aracılığıyla tamamıyla bütünleşik, zengin ve oyuncuyu saran bir oyun deneyimi sunuyor. Tavsiye edilen 3G servis sağlayıcısı Vodafone, kendisini pazar lideri yapan yüksek hızlı ve geniş şebeke kapsama gücü sayesinde PS® Vita kullanıcılarının nerede olurlarsa olsunlar muazzam bir çevrimiçi deneyim yaşamasına imkan veriyor. 3G ve Wi-Fi bağlanabilirliği sayesinde kullanıcılar PS Vita’nın yerli oyun oynama ve sosyal ağ uygulamalarından faydalanarak gerek PlayStation® dünyası gerekse oyun arkadaşları ile sürekli olarak temas içinde kalabiliyor.
Bu son teknoloji taşınabilir cihazın merkezinde oyunlar bulunurken, Unit 13™ de daha şimdiden oyunları değiştiren 3G özelliklere sahip etkileyici bir dizi PS® Vita lansman yazılımları listesine dahil oluyor. İşte o liste:
Uncharted: Golden Abyss™
• Nathan Drake’nin en son macerasında, 3G kullanılarak, Karaborsada Hediye Koleksiyon Kalemleri keşfedilebiliyor, biriktirilebiliyor ve değiş tokuş edilebiliyor. near uygulaması, PS® Vita kullanıcılarının gerçek hayattan mahallere girmesini ve diğer oyuncuların kendi oyunlarında kullanmasını sağlamak üzere hediyeler bırakmasına veya bu tür hediyeleri toplamasına olanak tanıyor.
Reality Fighters
• Bu kişiye özel ayarlanabilen, artırılmış gerçeklik dövüş oyununda, kullanıcılar PS® Vita’nın kameralarını kullanıp kendilerini oyuna dahil ederek, kendilerine özgü dövüşçüler yaratabiliyor. Ayrıca, dövüşçüsünün ister poz verilmiş isterse dövüş ortasındaki fotoğraflarını çekerek 3G yoluyla anında Facebook üzerinden de arkadaşları ile paylaşabiliyor.
WipEout® 2048
• Tüm WipEout® oyunlarının bu ön bölümünde, 3G sayesinde kullanıcılar diğer WipEout® kullanıcılarının karşılaşmasını sağlamak üzere zorlu görevler düşürme seçeneğine sahip olabilmek için Hızlı Tur Meydan Okumaları’nı (Speed Lap Challenges) tamamlama imkanını yakalıyor. Bunun yanı sıra kullanıcı ara yüzü üzerinden arkadaşlarının güncellemelerini de canlı olarak görebiliyor.
MotorStorm™ RC
• MotorStorm serisinden klasik araç ve ortamlarını cihazınıza getiren bu yukarıdan aşağıya kamera açısı sunan yarış oyununda, eski tarz ve modern oynayışın eşsiz bir karışımını keşfedin. Skor tahtalarını güncellemek ve Cross Play’i kullanarak, diğer PS® Vita ve PlayStation®3 oyuncularına meydan okumak için 3G bağlanabilirliği üzerinden daha da zengin bir deneyim yaşayabilirsiniz.
Lansmanın en başından itibaren her tür oyuncunun ihtiyaçlarını karşılayacak etkileyici bir oyun yelpazesinin sunulmasını sağlamak üzere lansman sırasında piyasaya sürülen diğer uygulamalar arasında, eğlence dolu bir dizi mini oyundan oluşan Little Deviants’ın yanı sıra ModNation™ Racers, Everybody’s Golf™, Hustle Kings , Top Darts, EA SPORTS FIFA Football , Ridge Racer™, Ninja Gaiden™ Sigma Plus, Rayman Origins ve Virtua Tennis 4™: World Tour Edition da bulunuyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
oyun, ps, vita


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
PS Vita'ya Yeni Bir GTA mı Geliyor? KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 07 Mart 2012 18:41
PS Vita'nın Birinci Parti Dijital Oyun Fiyatları KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 14 Şubat 2012 22:18
Play Station,Vita,oyun konsolu,Sony Vita rüzgarı Japonya'dan esmeye başladı! System Oyun Dünyasından Son Haberler 0 19 Aralık 2011 18:15
PlayStation Vita,Sony,oyun konsolu,Flash Player,Adobe Flash'a yeni talip var! Deep Bilgisayar Donanımı 0 07 Aralık 2011 07:41
Dynasty Warriors Vita'da 4 Mini Oyun. dreamy Oyun Dünyasından Son Haberler 0 27 Kasım 2011 11:44