IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Haziran 2012, 14:13   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sony, E3'te bu oyunlarla şov yapabilir!




Sektörün önemli teknoloji ve oyun firmalarından olan Sony, önümüzdeki E3 fuarı için sıkı çalışıyor. Japonya menşeili firma, CEO pozisyonuna Kaz Hirai'nin getirilmesi ve ardından uygulanan radikal kararlarla yeni bir yükseliş arıyor. Bunun için de sanırız en güzel fırsat, haziran ayında Los Angeles'ta düzenlenecek olan Electronic Entertainment Expo, yani E3 olacaktır. Peki Sony, E3'te bize neler sunabilir? Tabii açıklanan oyunlar var, ancak bunların haricinde henüz açıklanmayanlar da heyecanlandırıyor bizi. Peki nedir onlar? Gelin hepsine birlikte bakalım. Oyunlara adım atmadan evvel, bu E3 fuarında Sony tarafından yeni bir konsol veya teknoloji duyurusunun gelmesinin beklenmediğini sözlerimize ekleyelim. PS Vita ile zaten yeni bir kan getiren firma, birçok oyuncunun beklediğini yapmayacak ve PS4'ü görmeyeceğiz çok büyük ihtimalle.

God of War: Ascension
Sony Santa Monica tarafından geliştirilen yapım, en erken önümüzdeki yılın İlkbahar döneminde raflarda yerini alacak. Bir kez daha Kratos ile maceraya atılacağımız bu yeni yapımda, ilk üç oyunun öncesine, Kratos'un yükselişine tanıklık edeceğiz. Tabii yaşadığı acıların onu nasıl bu hale getirdiğinin ilk kıvılcımlarını da gözlemleyeceğiz Ascension'da. Yeni yapımın en önemli özelliği ise, şüphesiz ki multiplayer oyun modları barındırıyor olması. Dörde dört, toplamda sekiz oyuncuya kadar destek verecek olan multiplayer'da, önce rakiplerimizi ortadan kaldıracak, ardından da takım arkadaşlarımızla ortak hareket ederek dev bossları yok etmeye çalışacağız. Yapımcıların belirttiğine göre Ascension, God of War 4 değil ve God of War serisinin geleceğine yönelik yapılan planların ilk parçası. Umarız yine her şey güzel olur. E3 fuarında, oyuna dair bolca bilgi ve oynanış demosu bekleniyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


The Last of Us
Biraz I am Legend, belki biraz da I am Alive. Yeni IP'lerin duyurulmasının çok riskli olduğu şu günlerde, Naughty Dog'dan yine cesur bir hamle geldi. Belki de birçok oyuncu, PS4 için yeni bir Uncharted beklerken, onlar hepimizi şaşırtı ve "PS3'ün daha işi bitmedi." dercesine duyurdular The Last of Us'ı. Oyun, muhtemelen bu yıl sonlarına doğru bizlerle olacak ve PS3'ün hit markalarından biri olmaya aday. Peki ne yapacağız The Last of Us'ta? Bir yetişkin babacan karakterimiz, bir de minik bayan karakterimiz olacak yapımda. Gerçekleşen bir virüs salgını sonrası, insanların büyük kısmı ya ölüyor, ya da enfeksiyon sonucu yaratığa dönüşüyor. Geriye kalan çok az sayıda sağlıklı insan ise, güvenli bölge olarak tabir edilen yere ulaşmak için harekete geçiyor. Bizim de en önemli amacımız bu, ama tabii bunu yaparken etrafı keşfetmemiz, işimize yarayacak ekipmanları ve ipuclarını da toplamamız gerekecek. The Last of Us, görsel olarak gayet iyi görünüyor. Baktığımız kadarıyla Uncharted 3'ün grafik motorundan yararlanılmış, ayrıca karakter animasyonları da daha iyi olmakla birlikte Uncharted 3'ten takviyelerin olduğu açık. Hayatta kalmak istiyorsanız, daha fazla bilgi için E3'ü bekleyin.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Playstation All-Stars: Battle Royale
Sony, baktı ki Nintendo'nun oyunları almış başını gidiyor, "Ben neden benzer şeyler yapmayayım?" diye düşündü ve ortaya Playstation All-Stars: Battle Royale çıktı. Battle Royale'da, LittleBigPlanet karakterlerinden Kratos'a kadar birçok önemli Sony karakteri yer alıyor. Tabii ciddiyetten uzak, eğlenceye odaklı bir oyundan söz ediyoruz burada. Misâl tanrılara kafa tutan Kratos'un, gelip de LittleBigPlanet karakterinden dayak yemesi garip kaçacak hâliyle. Battle Royale'ı ister tek başımıza, istersek de arkadaşlarımızla oynayabileceğiz. Nintendo'nun Super Smash Bros'u gibi bir etki bırakır mı bilinmez, ama adamlar denemek istemiş en nihâyetinde. Belki E3'te iyice ikna ederler bizi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


New Killzone
Uzun süredir Guerilla Games'ten Killzone beklentileri var. Henüz detaylı bir açıklama yok, ancak yapımcılar da Killzone 4 üzerinde çalıştıklarını yalanlamıyor. Killzone 3'te kullanılan grafik motorunun daha geliştirilmiş bir sürümünü kullanacağı söylenen yeni oyun için, "PS3'te görebileceğimiz son Killzone olur..." söylemleri de geziniyor etrafta. Bunun dışında Killzone serisinin PS Vita'ya da geleceği tahmin ediliyor. Vita'nın da şu an görsel gücünü ispat etmeye ihtiyacı olduğunu göz önüne alırsak, bu işi Killzone Vita rahatlıkla üstlenebilir diye düşünüyoruz. Heavy Rain ile evlerimizi su basmasına sebep olan Quantic Dream, her projede bir üst basamağa atlamayı çok iyi beceriyor. Henüz bir oyun tanıtımı yapılmadı. Geçtiğimiz aylarda, Kara ismi verilen bir teknoloji demosu gösterildi bizlere. Etkileyiciydi doğrusu, ancak oyun olarak neyle karşılaşabiliriz, bilmiyoruz. Belki de yeni bir suç ağının ortasında buluruz kendimizi, duyguların sel oldu, su aracılığıyla yine odalarımızı ıslatan... Quantic Dream, daha önce bir röportaj vermiş ve birden fazla platforma aynı anda çalışmanın zorluklarından yakınarak, PS3'e olan yakınlıklarını dile getirmişti. Büyük ihtimalle bu yeni oyun da PS3'e özel olabilir. Belki de PS4? Bilmiyoruz...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İHTİMÂLLER;

Assassin's Creed Vita:
Ubisoft, WiiU ile birlikte PS Vita'ya göz dikmiş durumda. Her iki platforma da Assassin's Creed çıkarmayı düşünüyor, hatta bununla da kalmayıp çalışıyor. Muhtemelen ilk detaylar da E3 fuarında gelecektir.

Call of Duty Vita: Şimdiye kadar PSP için bir tane Call of Duty oyunu yapılmıştı; Road to Victory. Ki o da pek sevilmemişti. Görünüşe göre Activision, bu kez de şansını PS Vita'da denemeyi düşünüyor. Zira daha iyi grafik gücü ve yenilikçi kontrol mekanizmasıyla iyi bir mobil deneyim sağlanabilir.

The Last Guardian: Eh, bu oyun için artık bir şey demeye gerek yok. Yıllar evvel E3'te yayımlanan v...ideosu hepimizi etkilemişti, ancak ortada pek de kayda değer haberler yok gibi. Team Ico'dan E3'te açıklama yapmasını bekliyoruz.

Makale

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
e3te, oyunlarla, sony, yapabilir, şov


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sony, Sony Ericsson`ı tamamıyla aldı Rüzgar Cep Telefonlar 0 14 Kasım 2011 07:42
2 bin yıllık Türk tarihini oyunlarla yazıyorlar pyracantha IF Ekstra 0 10 Aralık 2010 23:17