IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Valve Corporation, Half-Life 3 için yeni konsolları mı bekliyor? (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/491108-valve-corporation-half-life-3-icin-yeni-konsollari-mi-bekliyor.html)

Kalemzede 26 Haziran 2012 14:25

Valve Corporation, Half-Life 3 için yeni konsolları mı bekliyor?
 
G-Man kimdir? Gordon Freeman ne zaman konuşacak? Gabe Newell'ın dediği gibi Gordon Freeman'ın konuşmasına gerçekten de gerek yok mu? Alyx'in bir sonraki macerada tutumu ne olacak, onu kontrol edebilecek miyiz? Portal'ın Half-Life evreniyle tam olarak bağlantısı ne? Borelais gemisinde neler var? Görüldüğü üzere Half-Life serisiyle alakalı aklımızda tonla soru var, ama belki de en çok merak ettiğimiz soru, yeni oyunun ne zaman gösterileceği? Gabe Newell ve Valve Corporation ekibi, inatla, belki de binlerce kez sorulmasına rağmen hiç bilgi vermedi, vermiyor da! Birçok ihtimâl var, birçok söylenti var. Valve Corporation, Episode Three'yi iptal edip, Half-Life 3'e başlamış olabilir. Sıradaki oyunu yapmadan evvel, Source Engine 2'yi geliştiriyor da olabilir. Böyle söylentiler de çıkmıştı hatırlarsanız. Zira Half-Life 2 motorunun yavaş yavaş eskimeye başladığı gerçek. İlk Half-Life ve Half-Life 2'nin çıktıkları zamanlarda grafiksel olarak da nasıl büyük etki gerçekleştirdiğini hepimiz biliyoruz. Üç numaralı oyunla da bu yapılmak isteniyor olabilir ve burada da bir ihtimal daha çıkıyor karşımıza; yeni nesil konsollar!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Evet, artık PS3 ve X360 platformlarının sınırına gelindi denilebilir. Yeni bir grafik motoru, hâliyle kırpılmadan kendini rahatlıkla gösterebilmesi için yeni donanımlara ihtiyaç duyuyor. Tamam, PC'de her daim en yüksek performans elde etmek için imkânlar oluyor ama en çok oyun satışının konsollarda yaşandığını göz önüne alırsak, sıradaki Half-Life için yeni konsollar şart olabilir. Ve tabii ki, "E3 öncesi bir sürpriz gelir mi?" beklentisi. Portal 2'nin E3'teki sürpriz sunumunu hiçbirimiz unutmamıştır. Benzer bir sürpriz de Half-Life için olamaz mı? Sanırız her ne kadar "Hayır, oyun yok, bir şey demiyoruz." gibi açıklamalar gelse de, biz hala ihtimallerden yola çıkarak Half-Life'ı görme hayalindeyiz.

Peki bu konuda sizin düşünceleriniz neler?

Makale

Nickolas 26 Haziran 2012 14:41

Cevap: Valve Corporation, Half-Life 3 için yeni konsolları mı bekliyor?
 
Yalan hikayesine döndü vesselam ;mads


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net