IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   PlayStation Evriminde Son Perde (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/524419-playstation-evriminde-son-perde.html)

Zen 21 Şubat 2013 18:24

PlayStation Evriminde Son Perde
 
Bu gece düzenlenecek olan etkinlikle muhtemelen PlayStation 4'ü tanıtacak olan Sony, PlayStation evrimindeki son perde olan mobil oyunculuk ile ilgili son -----sunu yayımladı.

PlayStation markası için bugün oldukça önemli bir gün. Çünkü bu gece düzenlenecek olan etkinlikle PlayStation markasının geleceği ile ilgili açıklamalar yapacak olan Sony'nin kesin olarak PlayStation 4'ü ve yeni çevrimiçi servislerini tanıtması bekleniyor.
Halihazırda PlayStation Plus adı altında hizmet veren çevrimiçi oyun servislerinin PlayStation 4'ün çıkışı ile birlikte PlayStation World olarak yeniden adlandırılacağı ve eskisine oranla çok daha gelişmiş bir hizmet sağlayacağı da gelen bilgiler arasında.
Sony ise bu konularda henüz resmi bir açıklama yapmış değil. Zaten gece yapılacak olan etkinliğe kadar ser verip sır vermemeyi seçtiler ama son olarak PlayStation'ın bugüne dek başına gelen en önemli olaylar için hazırladıkları ----- serisini PlayStation Portable ve PlayStation Vita'yı tanıtarak sonlandırdılar.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net