IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2013, 00:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aion Online, yeni dillerle geliyor




Gameforge‘un yaptığı açıklamaya göre Fantezi MMO‘su AION 31 Temmuz 2013’de üç dilde daha hizmetinize sunulacak. Şu anda mevcut olan Almanca, İngilizce ve Fransızca sürümlerine İspanyolca, İtalyanca ve Lehçe eklenecek. Türkçe oyun istemcisi de Eylül’de hizmetinizde olacak.

Tüm diller tamamen yerelleştirilmiş olmakla birlikte web site ve forumlar da buna uyumlu olacak. Destek ve Topluluk Yönetimi ilgili ülkelerden sağlanacak. Sunucular da kendi dillerinde sunulacak. Aynı dili konuşan oyundaşlarıyla macera yaşamak isteyenler için doğru adres burası olacak. Sunucular oyun istemcisine bağlı olmayacak: Görev metinlerini ve ekran görünütülerini okumak için İtalyan istemcisi kullanılsa da, İngiliz sunucusunda oyun oynamaya devam edilebilecek.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Aion Online

“AION’un ülkeler arası tüm oyunculara en yüksek kalitede sunulup son derece memnun edici bir oyun olmasını amaçladıklarını“ belirten Gameforge’un AION’dan sorumlu Yönetici Ürün Müdürü Volker Boenigk, sözlerine şöyle devam ediyor “Eklenen dil sürümlerinin sayesinde daha fazla oyuncuya AION’u kendi dilinde oynayıp Atreya dünyasının derinliklerine dalma imkânı sunulmaktadır.“

4.0 geliyor: Microsite sayesinde daha fazla bilgi
Ağustos ayında piyasaya sürülecek olan 4.0 güncellemesiyle birlikte Gameforge tarafından hizmetinize ilave bilgiler içeren yeni ve her dilde mevcut olan bir Microsite sunulacak. AION taraftarları bu yıl kendilerini nelerin beklediğini fragman, sınıf ve beceri açıklamaları, yeni bölge ve mahzen özetleri sayesinde öğrenebilecek.

Aion Online

AION Free-to-Play: Büyüdükçe serpilen bir oyun dünyası
AION‘un ücretsiz sürümü piyasaya sürüldüğünden bu yana 2,7 milyonu aşkın yeni hesap kaydedilmiştir. Şu anda 3,5 milyonu aşkın oyuncu Atreya dünyasının tadını çıkarmaktadır. Gameforge bunlara daha fazla alan sunmak için piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra dört oyun sunucusu daha açmıştır. Ev sistemi, hava durumu sistemi, yeni meslek ve binekler gibi yeni içerikler getiren 3.0 sürümü, AION’un şu ana kadarki en kapsamlı güncellemesiydi. 3.5 güncellemesi daha ziyade yüksek seviyeli PvE ile PvP oyuncularına ilave içerik kazandırmaya yönelikti. Şu anki 3.9 sürümü ise Atreya’ya acemilere ve mahzenlere özel sunucular getirmiştir.

Alıntı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aion, dillerle, geliyor, online, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aion Free to Play Sürüme Geçti KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 29 Şubat 2012 20:21
Aion/Geleceğin Mutfağı Afrodit Ev Dekorasyonu 0 11 Aralık 2011 17:28