IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Final Fantasy VI Mobile Geliyor (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/550299-final-fantasy-vi-mobile-geliyor.html)

SeckiN 10 Ekim 2013 16:36

Final Fantasy VI Mobile Geliyor
 
SNES'in klasikleşmiş oyunu Final Fantasy VI'ın önümüzdeki yıl iOS ve Android platformları için yayınlanacağı müjdelendi. Ayrıntılar haberimizde.

RPG türündeki oyunların efsaneleşmiş ismi Final Fantasy, mobil platform için yeni bir oyunu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Serinin altıncı oyunu olan Final Fantasy 6'nın önümüzdeki aylarda iOS ve Android platformları için yayınlanacağı müjdelendi.

Daha önce mobil platformda Square Enix tarafından geliştirilmiş hali hazırda bulunan beş oyunun devam niteliğinde olan FF6'nın, 3 boyutlu mu yoksa SNES'teki gibi 2 boyutlu olarak mı sunulacağı ise henüz netlik kazanmış değil. Bildiğiniz gibi Square Enix'in mobile taşıdığı diğer Final Fantasy oyunlarının grafikleri yeniden ele alınarak 3 boyuta optimize edilmişti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Harita üzerinden aşama aşama ilerlenen, düşmanları öldürüp deneyim kazanma temasının ağır bastığı ve başta yeni büyüler olmak üzere kazanılacak yeni yeteneklerle daha gelişmiş karakterlere dönüşme temalı oyun, önceki versiyonları ile dünya genelinde büyük ilgi gördu. Yeni versiyonu da büyük bir merakla bekleniyor.

Serinin diğer oyunları 16,99 TL ve 28,99 TL gibi yüksek bir fiyatla App Store ve Google Play Store'da satılıyor. Bakalım Final Fantasy 6'da bu kadar yüksek bir fiyattan mı satılacak?

Alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net