IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   İran Devrimini Konu Alan Oyun Kickstarter'da (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/554073-iran-devrimini-konu-alan-oyun-kickstarterda.html)

RaMSeS 19 Kasım 2013 22:42

İran Devrimini Konu Alan Oyun Kickstarter'da
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Daha önce GTA III, Vice City, San Andreas, Max Payne I & II, Midnight Club serisi, Manhunt, Red Dead Revolver, The Warriors, Alan Wake ve Homefront gibi oyunların sinematik işlerinde görev alan Navid Khonsari, Kickstarter üzerinden oldukça ilginç bir konuya el attı. Khonsari ve ekibi, İran devrimini konu alan 1979 Revolution: Black Friday'i Kickstarter'dan duyurdu.

Önümüzdeki 26 gün boyunca devam edecek olan bağış sürecinde şimdiye kadar 53.5 bin dolara yakın bir miktar toplandı. Konseptiyle ilgi çekici olan 1979 Revolution'un hedefi 395 bin dolar.

INK Stories isimli bağımsız geliştirici ekibi tarafından yapılan 1979 Revolution, PC, Mac, Android ve iOS için hazırlanıyor. Konseptiyle şimdiden çoğu siteden övgü alan oyun, Telltale'in The Walking Dead serisi misali 'episodic adventure' türünde tanıtılıyor.

1979 Revolution: Black Friday, devrim sırasında yaşanan gerçek olayları yansıtacak. Oyunun ilk bölümünde Tahran'daki Reza isimli bir gazeteciyi oynayacağız. Bütün bu meseleye nötr bir şekilde yaklaşan Reza'nın kuzeni, olaylar sırasında askerler tarafından öldürülünce Reza, devrimin önemli bir parçası haline geliyor. Oyundaki her bölümün 2 saat süreceği belirtiliyor.

1979 Revolution: Black Friday'in Kickstarter sayfasına [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ulaşabilirsiniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net