IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   İşte Playstation 4’ün En Çok Satan Oyunu (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/554237-iste-playstation-4-un-en-cok-satan-oyunu.html)

SeckiN 20 Kasım 2013 22:58

İşte Playstation 4’ün En Çok Satan Oyunu
 
Geçtiğimiz günlerde Playstation 4’ün Amerika’da satışa çıkmasıyla, oyun dünyası da yeni bir çağa geçiş yaptı. İşte bu çağın en çok satan oyunu haberimizde.

Bilindiği üzere Sony'nin yeni nesil konsolu Playstation 4 geçtiğimiz günlerde Amerika'da satışa sunuldu. Satışa sunulmasının akabinde Sony'nin bile beklemediği kadar ilgi gören Playstation 4, ilk 24 saatlik dilim içerisinde 1 milyon adet satarak hatırı sayılır bir başarıya imzasını attı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Playstation 4'le beraber bir çok çıkış oyunu da raflardaki yerini aldı. Sony'nin kendi stüdyolarının yaptığı oyunların yanı sıra, Electronic Arts, Ubisoft, Activision gibi dev firmalarda Playstation 4 için bazı oyunları piyasaya sürdüler.

Activision'un dünyanın önde gelen perakendecilerinden topladığı raporlar doğrultusunda yaptığı açıklamaya göre, Call of Duty Ghosts şu anda Playstation 4'ün en çok satan oyunu konumunda bulunuyormuş.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Her ne kadar Infinity Ward, Call of Duty Ghosts'ta yeni nesil konsollar için yeni bir oyun motorundan yararlanmamış olsa da, oyunun satış rakamları bir hayli yolunda gidiyor. Öyle görünüyor ki, şu an için Playstation 4 sahipleri oyunun görsel kalitesinden ziyade marka değerine göre karar veriyorlar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net