IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By yaSmin

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2013, 11:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Oyunseverleri sevindirecek haber




Dünya oyun sektörünün ilgiyle izlediği üç Türk olan Yerli kardeşler, sektöründe dünyanın en büyük fuarı olan Gamescom fuarında müjdeledikleri üç yeni oyun ile fuarın ilgi odağı oldular.
DHA muhabirine konuşan Avni Yerli, yeni oyunları hakkında bilgi vererek oyun sektörünün geleceğini anlattı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Almanya'nın Frankfurt kentinde yaşayan ve bilgisayar oyunları üreten Türk kökenli üç kardeşin sahibi olduğu Crytek'in standı Gamescom fuarında üç yeni oyun müjdesi verdi.

Ürettiği oyunlarla dünyada milyonlarca kişiyi peşinde sürükleyen Yerli kardeşlerin sahibi olduğu Crytek firması fuarda Microsoft ile birlikte yaptıkları Xbox One'ın lansman oyunu Ryce, Gface ve Warface oyunlarının tanıtımını yaptı. Yeni Cryengine oyunu ise PC’ye ek olarak mevcut ve yeni nesil konsollar Xbox One, PlayStation4 ve Wii U ile yakın zamanda eklenecek diğer platformlarda yapılacak geliştirmeleri de destekliyor. Ayrıca Yerli kardeşlerin sahibi olduğu firma Crytek’in ücretsiz online FPS oyunu Warface, resmi olarak çıkmasından önceki son deneme sürümünü oyun meraklılarının beğenisine sundu. Crytek'in yeni oyunlarını denemek isteyenler Pazar akşamına kadar açık olacak fuarda firmanın standının önünde uzun kuyruklar oluşturuyor. Firmanın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesinden ücretsiz olarak sunduğu Cryengine SDK 2011 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana beş milyondan fazla indirilirken, 400’den fazla üniversite tarafından ticari amaç taşımayan projelerde kullanıldı.

AMAÇ ZİRVEDE OLMAK

Dünyadaki teknoloji devlerinin ilgiyle izlediği firmanın sahiplerinden Avni Yerli, “Bu fuarda 3 yeni oyunlarımızı piyasaya çıkardık. Yakında bu oyunlarımızın Amerika, Avrupa ve Türkiye'de lansmanlarını yapacağız. Oyunlarımızın yeni versiyonları PS4 ve XboxOne gibi yeni konsollar için de yeniden dizayn ediliyor. Artık dünyadaki oyun sektörü online ve mobil cihazlar üzerinde yoğunlaştığı için bizde bu yeniliklere ayak uydurduk. Microsoft ile yaptığımız işbirliği sayesinde ise amacımız teknoloji olarak ilk sırada ve zirvede olmak” dedi.

TÜRKÇE VERSİYONLAR UNUTULMADI

Yeni konsolların sektörü hareketlendirdiğini belirten Avni Yerli, “Bizim için dünyanın birçok ülkesi gibi Türkiye çok önemli bir piyasa olduğu için Crysis ile başladığımız oyunları Türkçeleştirme işlemi yeni oyunlarımızda da olacak. Oyun sektörü dünyada gelişiyor. Crysis 3 ile umduğumuzu bulduk. Başarı çıtamızı arttırarak devam ettiriyoruz” şeklinde konuştu.

ÇOK SAYIDA ÖDÜL KAZANDILAR

Genel merkezi Frankfurt'da olan Crytek’in ayrıca Kiev (Ukrayna), Budapeşte (Macaristan), Sofya (Bulgaristan), Seul (Güney Kore), Nottingham (İngiltere), Şangay (Çin), İstanbul (Türkiye) ve Austin (ABD) stüdyoları bulunuyor. 1999 yılında kuruluşundan bu yana aldığı pek çok ödülle oyun endüstrisindeki üstünlüğünü ortaya koyan Crytek, 2011 yılında “En İyi Bağımsız Stüdyo Ödülü” ve 2010 yılında “Red Dot Tasarım Ödülü”nü kazanmıştı.

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haber, oyunseverleri, sevindirecek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bu Haber Sizi Çok Sevindirecek wSergeant Bilim Dünyasından Son Haberler 0 27 Haziran 2012 22:45
Vatandaşı Sevindirecek Haber Rhytia Haber Arşivi 0 17 Haziran 2012 17:24
Vatandaşı sevindirecek haber Spammer Haber Arşivi 0 01 Aralık 2011 22:56
Memurları sevindirecek haber Feronia Haber Arşivi 0 03 Kasım 2009 12:50