IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Aralık 2013, 19:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zynga hepsini birarada sundu!




İçerisinde son derece gizemli Elvira, Amerikalıların eğlence kaynağı 'Duck Dynasty' ve '*** and the City'nin tutku kıvılcımının da bulunduğu yeni slot temalarında her oyuncuya yönelik bir şeyler var.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Dünyanın ileri gelen sosyal oyun sağlayıcısı Zynga bugün en sevilen eğlence ikonlarını içeren yeni Hit It Rich! slot temalarını yayınlamaya başlıyor. Oyuncular, ücretsiz ve gerçek hayata benzer şans oyunu deneyimi sunan ve yüksek kalitedeki slot işleyiş prensiplerine dayalı bir çevrimiçi şans oyunu olan Hit It Rich! oyununa artık Facebook'ta [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden ulaşabilecek, ayrıca bu oyunu çok yakında mobil cihazlarda da oynayabilecekler.Hit It Rich! size en sevilen eğlence temalarıyla yeni oyun tarzları sunuyor. Hazır Cadılar Bayramı yaklaşırken, Karanlıklar Kraliçesi Elvira'nın kendi temasına sahip Hit It Rich! slot oyunuyla içerisinde ona has arı kovanı şeklindeki saç stili, kan kırmızısı ruju ve simgeleşmiş karakteri bulunan garip ve ürkünç dünyasına dalabilirsin. Çok yakında çıkacak olan Hit It Rich! oyununda A&E Network firmasından çıkan 'Duck Dynasty' dizisindeki Amerika'nın en sevilen ördek düdüğü üreticisi ailesi bulunacak. Ayrıca oyuncular, Kasım'ın başlarında özel ve yepyeni '*** and the City' temalı oyunda Carrie, Miranda, Samantha, Charlotte (ve tabii ki Bay Big!) ile yüksek topuklu ayakkabılarla dolu, büyüleyici bir maceraya atılacaklar.

Hit It Rich!, arkadaşlarınla iletişim kurarak kendini kaptırmanı sağlayacak oyun tarzıyla kumarhanedeki slot makinesi oyunu hissiyatını birebir yaşatabilecek multimedya, tam ekran kumarhane slot makinesi deneyimini sunuyor. Güzel çizimleri, orijinal sesleri, bonus oyunları, meydan okuma modları, sosyal hediye sistemi ve multimedya deneyimleriyle, Hit It Rich! çevrimiçi ortamda bulunan en büyük markaları ve en eğlenceli slot makinelerini sunuyor.

Hit It Rich! Zynga'nın aynı zamanda Zynga Poker oyununu da içeren sosyal kumarhane oyunlarının en yenisidir ve oyunculara eğlenceli, yüksek kaliteli ve ücretsiz oynanabilen sosyal kumarhane deneyimi sunar. Oyun şu anda yedi dilde oynanabilmektedir: Almanca, Flemenkçe, Fransızca, İspanyolca, Portekizce, Türkçe ve İngilizce.

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
birarada, hepsini, sundu, zynga


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zynga'nın Yeni Oyunu Bubble Safari Sahnede Spartacus Oyun Dünyasından Son Haberler 0 09 Mayıs 2012 12:33
FarmVille, Zynga'yı Zengin Etti Slipknot Ağ, Network ve Networking 0 06 Mayıs 2010 12:16