IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Blizzard Heroes of the Storm'un Alpha Davetiyelerini Atmaya Başladı (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/569957-blizzard-heroes-stormun-alpha-davetiyelerini-atmaya-basladi.html)

RaMSeS 04 Mart 2014 01:13

Blizzard Heroes of the Storm'un Alpha Davetiyelerini Atmaya Başladı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

PC ve Mac için çıkacak olan MOBA türündeki oyun Warcraft, Diablo ve Starcraft evreninden karakterlere sahip olarak çıkacak. İlk olarak Blizzard All-Stars olarak duyurulan yapımın adı Ekim ayında Heroes of the Storm olarak değiştirilmişti. Blizzard bugün yaptığı duyuruya göre, Heroes of the Storm'un alpha davetiyelerini Battle.net üzerinden seçilmiş kişilere atmaya başladı. Oyunun altyapısını ve teknolojisini test etmek için ilk adım böylece atılmış oldu.

Blizzard'ın yaptığı açıklamada, oyunun oynanabilir olduğunu fakat geliştirme aşamasının başlarında olduğu belirtiliyor. Bu alpha ile oyunun altyapısının nasıl işlediğini ve gelecekte ne tür bir altyapıya ihtiyaç duyulacağının belirlenmesi hedefleyen Blizzard, Technical Alpha olarak adlandırdığı sistemi şimdilik sadece ABD için açacak.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net