IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mart 2014, 02:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
OnLive, İki Yeni Sistem ve Yepyeni CEO ile Yeniden Dirildi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bir zamanların büyük merakla beklenen cihazlarından OnLive, dünyanın birçok yerindeki altyapı yetersizliğinden dolayı bekleneni verememişti. Bulut teknolojisi ile PC oyunlarını en yüksek ayarlarda oynamanızı sağlayan OnLive, firmalardan destek de göremeyince kaybolup gitmişti. Uzun süren sessizliğin ardından OnLive, ilgi çekici iki yeni sistem ile birlikte yeniden dirildi.

Firma, CloudLift ve OnLive Go isimli yeni sistemlerini duyurdu. Oldukça dikkat çekici görünen bu sistemlerden CloudLift, Steam tabanlı olarak işliyor. Aylık 15 dolar olan bu sistemde Steam oyunlarınızı bir PC'ye indiriyorsunuz. Ardından, oyunun kurulu olmadığı herhangi bir PC ile ekstra indirme zahmetine girmeden oyununuzu direkt olarak açabiliyorsunuz. Bulut teknolojisinden yararlanılan sistemde oyunları oynadığınız PC'nin herhangi bir donanımsal önemi bulunmuyor.

CloudLift sistemini şu an için bütün Steam oyunları desteklemiyor. Bugünden itibaren satışa sunulan sistemi destekleyen 20 oyun bulunuyor. Oyunların arasında Batman serisi, Darksiders serisi, Dead Island serisi, Saints Row IV gibi yapımlar var.

OnLive'ın ikinci yeni sistemi ise OnLive Go oluyor. Bu sistem, daha önce bazı MMO-RPG oyunlarında gördüğümüz şeyi, büyük boyutlu oyunlara uyguluyor. OnLive Go'da bazı anlaşmalı oyunları hem indirebiliyor, hem de oynayabiliyorsunuz. Yani OnLive Go, oyunun asıl önem taşıyan bir kısmını indirdikten sonra size oynama iznini sunuyor. Siz oyunu oynarken de sistem, geri kalan oyunu arkaplandan indiriyor.

Yeni CEO ile birlikte yeniden dirilen OnLive'ın başına, dünyanın popüler oyun sitelerinden IGN'in kurucusu geçmiş görünüyor. Bu yeniden yapılanmayla birlikte OnLive'ı kullanan cihazların sayısı da artış gösterdi. Artık OnLive aracılığıyla oyunları, donanım gücü farketmeksizin, tabletler, Mac'ler ve Smart TV'ler üzerinden de oynayabileceksiniz. Sistem, oyunları her türlü cihaza yüksek ayarlarda 720p çözünürlükte, 60 FPS oranında yansıtacak.

Düşünce tabi ki güzel. Fakat kaç tane ülkenin internet altyapısı bu tip yayın servislerini rahatlıkla kullanmaya müsade eder orası ayrı bir soru. CloudLift için ekip, yedi günlük deneme sürümü sunmuş durumda. Test etmek isterseniz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tıklayabilirsiniz.

__________________
Geçmiş daima unutulur Rimbaud!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ceo, dirildi, ile, onlive, sistem, ve, yeni, yeniden, yepyeni, İki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Resident Evil: Outbreak Yeniden Dirildi! RaMSeS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 07 Ocak 2014 15:18
AC: Revelations Şimdi de Onlive'da! dreamy Oyun Dünyasından Son Haberler 0 02 Aralık 2011 19:19
Yeni Hotmail'den yepyeni görüntüler! Slipknot Ağ, Network ve Networking 0 21 Nisan 2010 13:25