IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Star Citizen'ın Dogfighting Modülü PAX East'ten Sonra Çıkacak (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/571107-star-citizenin-dogfighting-modulu-pax-eastten-sonra-cikacak.html)

RaMSeS 07 Mart 2014 23:55

Star Citizen'ın Dogfighting Modülü PAX East'ten Sonra Çıkacak
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Oyunculardan topladığı bağışlarla rekor kıran Star Citizen en son 39 milyon doları geçmişti. 40 milyon dolara çok yaklaşan yapımın bir süre önce hangar modülü çıkmıştı. Dogfighting modülünün ise Aralık ayında eklenmesi planlanıyordu fakat yapımcı ekip bu modülün çıkışını ileri bir tarihe ertelemişti. Chris Roberts bugün yaptığı açıklamada Dogfighting modülünün 11-13 Nisan'da gerçekleşecek PAX East sonrası çıkacağını söyledi. Roberts'ın açıklaması şu şekilde,

"Bu yazıyı yazdığım sırada, tüm Star Citizen ekibi Dogfighting modülü için sıkı bir şekilde çalışıyor. Dogfighting'in çıkışı için özel bir etkinlik yapacağız. Eğer her şey planlandığı gibi giderse, Dogfighting modülü PAX East'in hemen ardından çıkışını yapacak ve nihayet oyunu oynayabileceksiniz."

Dogfighting modülünde Hangar modülünde uzunca süre seyrettiğiniz geminizi uzaya çıkartabileceksiniz. Üstelik sadece uzaya çıkartmakla kalmayıp, gerçek oyunculara karşı ya da yapay zekaya karşı uzayın derinliklerinde kıyasıya savaşabileceksiniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net