IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Söylenti: Mirror's Edge 2'nin İlk Detayları Ortaya Çıktı (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/572734-soylenti-mirrors-edge-2nin-ilk-detaylari-ortaya-cikti.html)

RaMSeS 13 Mart 2014 01:42

Söylenti: Mirror's Edge 2'nin İlk Detayları Ortaya Çıktı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


DICE'ın beğenilen oyunu Mirros's Edge'in devam oyunu Mirror's Edge 2 E3 2013'de duyurulmuştu. Eski nesil konsollara çıkmayacak olan oyun, sadece yeni nesil konsollara ve PC'ye çıkacak. Oyunun yapım aşamasından video gördüğünü söyleyen bir kişi oyundan bazı detaylar sızdırdı.

Belirtilenlere göre, E3 2013'de gösterilen Mirror's Edge tanıtım videosu tamamen gerçek zamanlı oynanmış ve dövüşler dahil hiçbir şey önceden hazırlanmamış. Her şey spontane olarak gerçekleştirilmiş ve grafiksel olarak da oyun E3 2013'deki gibi gözüküyormuş.

Açık dünya olacak oyunun ana hedefi sizi çevreyi araştırmaya itecek yaşayan şehir duygusunu yaratmak olacak. Açık dünyanın bazı bölgelerinde her zaman çevrimiçi olma zorunluluğuna olduğu belirtiliyor. Co-op ve zamana karşı yarış gibi rekabetçi yarışlara sahip olacak oyunda dövüş sisteminde büyük yeniliklere gidildiği belirtiliyor. Son olarak ise oyunun çıkış tarihinin 2016 yılının işaret edildiği belirtiliyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net