IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Watch Dogs'u Kimler Oynayamadı? (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/592065-watch-dogsu-kimler-oynayamadi.html)

SeckiN 28 Mayıs 2014 12:33

Watch Dogs'u Kimler Oynayamadı?
 
Watch Dogs yeni nesil konsollar ve PC için önceki gün yayınlandı. Ancak oyuna uPlay ile bağlanmaya çalışan bazı oyuncular çeşitli hatalarla karşılaştı. İşte detaylar.

Yüz binlerce oyuncunun aylardır beklediği Watch Dogs sonunda yayınlandı. Her büyük oyun gibi o da bağlantı sorunları, indirme problemleri yaşadı ve daha önceki çok sayıda büyük oyunda da görüldüğü gibi Watch Dogs'un da PC üzerinden oynanabilmesi için gerekli olan servisi uPlay çöktü.

Ubisoft'un dağıtıcı servisi uPlay, bu kadar büyük bir kitleye dayanamadı ve bir kaç hata ile oyuncuların sıcağı sıcağına Watch Dogs'u oynamalarına engel oldu. Diğer bir deyişle oyuncuların heveslerini kursaklarında bıraktı. En genel sorun olarak "kurtarılamaz hata (unrecoverable error)" rapor edildi ve bu sorun nedeniyle oyun komple çöküp, kendini kapattı.

Sunucu Problemleri Çileden Çıkardı

Tabii ki bu hatanın yanında genel olarak server problemleri de yaşandı, oyunu indirmede ve oyuna giriş yapmada bir çok oyuncu zorluk yaşadı. Tabii ki belirtmekte fayda var, büyük bir kesim hiçbir sorun yaşamadan oyunun ilk anlarının keyfini çıkardılar. Hatta hiç vakit kaybetmeden birçok oyuncu Twitch'ten Watch Dogs'u oynayamayan veya merak edenlere yayınlarını da yaptılar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Her şeye rağmen bir çok büyük oyun gibi baş ağrılarıyla başlayan Watch Dogs, yapımcısı Ubisoft'un yayınladığı tweet ile, sorunların farkında olduklarını ve çözeceklerini belirttiler. Sanıyoruz ki yakın zamanda gelecek bir kaç güncelleme ile bu sorunları da ortadan kaldıracaklardır.

Eğer sizler de bunlara benzer sorunlar yaşadıysanız, biraz daha sabretmeniz gerekecek. Daha sonra Watch Dogs'un kocaman dünyasında her şeyi rahatça hackleyerek ortalığı birbirine katabilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net