IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Eylül 2014, 04:53   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şimdi, Destiny'de efsane olma zamanı




Halo serisinin yaratıcısı Bungie ve Activision Blizzard işbirliği ile hayat bulan Destiny sonunda satışı sunuldu.

En çok ön sipariş alan Destiny pek çok ödüle de imza attı. Temmuz ayında 4.6 milyondan fazla oyuncu Destiny’i test etti ve bu da bu konsol neslinin en büyük konsol betası olarak tarihe geçti.

“Destiny Activision ve Bungie’deki herkes için önemli bir yolculuktu ve bu oyun sevgiyle çalışmamızın bir eseri,” diyor Activision Publishing Inc. CEO’su Eric Hirshberg. “Yalnızca oyun dünyasına değil, pop kültür dünyasına çok büyük bir şey sunduğumuzu hissediyoruz. Oyunun çıkış gününde bu denli büyük bir destek ve oyuncuların ve satıcıların heyecanını görmek inanılmaz bir duygu. Böyle anlar çok sık yaşanmıyor.”


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


“Destiny her zaman yapmayı istediğimiz oyundu,” diyor Bungie başkanı Harold Ryan. “Yıllardır bu evrenin hayalini kuruyorduk, bu yüzden kapıları açıp oyuncuların kendi hikayelerini anlatarak bu deneyimi şekillendirmelerini görmek için daha fazla heyecanlı olamazdık. Bizim için yeni nesil oyunlar oyuncuların kendi başlarına epik, aksiyon dolu maceralara çıkıp birbirleriyle karşılaşmalarına ve etkileşim kurmalarına dayanıyor.”

Oyunun çıkışına ek olarak Destiny Expansion Pass de satışa sunuldu. Expansion Pass oyunun çıkışından sonra Destiny macerasını yeni hikaye görevleri, işbirliği aktiviteleri, rekabete dayalı arenalar, yeni silahlar, zırhlar ve ekipmanlarla dolu iki genişleme paketiyle daha da büyütecek. Expansion Pass $34.99’dan, Expansion I ve Expansion II ise ayrı ayrı $19.99’dan satın alınabilecek. Expansion I Aralık ayında, Expansion II ise daha sonra çıkacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Destiny’de Dünya’daki son şehrin bir Muhafızı rolünde diğer oyuncularla dolu sosyal ve yaşayan bir evrende güneş sistemimizin kadim harabeleri arasında dolaşabileceksiniz. Mars’ın kızıl çöllerinden Venüs’ün sık ormanlarına kadar birbirinden farklı bölgelerde yolculuk yapacak, siz ve arkadaşlarınız insanlığın çöküşünün ardından kaybolan hazineleri ve sırları geri almak için yıldızları gezerken kendi efsanenizi yaratacaksınız. Maceralarınız sırasında daha da güçlenecek, nadir ve egzotik silahlar, ekipmanlar ve süper yetenekler kullanabileceksiniz. Hikayeye ek olarak karakterinizi işbirlikli veya rekabetli aktivitelere sokabilecek, Destiny’nin galaksinin farklı ortamlarına yayılmış haritalarını içeren rekabete dayalı çokluoyuncu modu The Crucible’da arkadaşlarınızla birlikte veya onlara karşı oynayabileceksiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
destinyde, efsane, olma, zamanı, Şimdi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şimdi gol zamanı Anatolia Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 14 Ocak 2012 09:36