IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ekim 2014, 01:53   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
War Rock ile yepyeni içeriklere hazırlanın!




Nexon Europe, hızlı temposu ve FPS oyunlara getirdiği yeniliklerle yoğun ilgi gören War Rock için oyunun tutkunlarından gelen taleplere göre hazırlanmış yepyeni içerikler sunacağını duyurdu.

Yayınlanan ilk güncellemeyle birlikte oyuna yeni bir harita olan Malta ve sağlam bir başarı sistemi eklendi.

Eklenen Malta haritasında oyuncular güneşin kavurduğu bir sahil kasabasında stratejik savaş hünerlerini sergileyecekler. Haritada her biri kendi keskin nişancı yuvasına sahip dört ana yol bulunuyor. Bu yuvalar sayesinde düşman üssüne sızmak eğlenceli ve zorlayıcı bir uğraş haline geliyor. Haritanın merkezinde buluşan rotalar ise adrenalinin sürekli zirvede olmasını sağlarken, oyuncuların kısa mesafelerde yüz yüze çarpışmalarda başarı sağlamak için adımlarını dikkatli atmaları gerekiyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Oyuna eklenen yeni başarı sistemi, çeşitli araç ve silahları iyi kullanmak gibi hedefleri gerçekleştiren oyuncuları ödüllendirecek. Oyuncular artık başarıları tamamlayarak yeni unvanları, rozetleri ve madalyaları açabilecekler. Bu unvanlar oyun esnasında oyuncuların isimlerinin yanında görüntülenebilecek. Madalyalar ise oyun lobisinde sergilenecek. Tüm bunlara ek olarak oyuncular diğer oyunculara ait tam isabet ve toplam oyun zamanı gibi istatistikleri ve elde edilen başarıları inceleyebilecekler.

Nexon Europe Ürün Müdürü Marc Sandifer, oyuna getirilen yeniliklerle ilgili şunları söyledi: “War Rock ekibi oyuncu tabanının isteklerine yönelik yeni içerikleri oluşturmak için canla başla çalıştı. Resmi forumumuzdan elde ettiğimiz geri dönüşler oyuna verdiğimiz şeklin temeli oldu. Yaptığımız yenilikleri oyuncuların denediğini görmek için sabırsızlanıyorum. Son derece heyecanlıyım.”


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Nexon ayrıca önümüzdeki aylarda yayınlanacak üç yeni haritanın daha müjdesini verdi. Bu haritaların her biri her tarzdan oyuncuya hitap edecek şekilde tasarlanıyor. Dahası, Kasım ayının başalarında kısa bir süreliğine oyuncular Cadılar Bayramı’nın meşhur balkabağı teması ile hazırlanmış ürkütücü bir haritada mücadele edebilecekler.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hazırlanın, içeriklere, ile, rock, war, yepyeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rock HudsonRock Hudson Biyografisi-Rock Hudson Yaşamı-Rock Hudson Hayatı-Rock Hudson AftieL Oyuncular / Yönetmenler 0 10 Mayıs 2014 23:31
Android için Yepyeni Özel Bir ROM ile Tanışmaya Hazırlanın: OmniROM AngeL Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 16 Ekim 2013 00:08