IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2014, 02:10   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Civilization: Beyond Earth AMD Radeon ile oynanır




Civilization: Beyond Earth Mantle API desteği sayesinde AMD Radeon ekran kartlarıyla maksimum performans sergiliyor. Detaylı bilgiler haberimizde.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

AMD Mantle API her geçen gün daha fazla oyuna performans kazandırıyor. Eğer AMD Radeon ekran kartı kullanıyorsanız ve Civilization: Beyond Earth oynamak istiyorsanız çok şanslısınız. Bu oyun, Mantle API teknolojisi sayesinde ekran kartınızla maksimum performansta çalışacak. Konu hakkındaki detaylı bilgiler ve test sonucunu sizlerle paylaşalım:

PERFORMANS
AMD ve Fraxis sadece Beyond Earth için değil, Mantle API konusunda da aylar süren bir işbirliği gerçekleştirdi. Bir dönüm noktası sayılabilecek bu ortaklık sonucunda yapılan bütün GPU testlerinde Mantle destekli AMD Radeon grafik kartları en iyi performansı sağladı. Eğer Civilization: Beyond Earth oynamak istiyorsanız piyasada AMD Radeon™ R9 290X 8GB’dan daha iyi performans verebilecek bir kart yok!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İsterseniz Beyond Earth Lider Grafik Programcısı John Kloetzli’nin bu işbirliği hakkındaki yorumlarına bir göz atalım:

“Renderlamanın CPU maliyetini düşürerek Mantle teknolojisinin CPU limitli sistemlere göre daha fazla resim karesi oranı üretmesini sağladık. Bunun sonucunda son seviye grafik kartı kullanan oyuncular CPU tarafından kısıtlanmadan önceki deneyimlerine göre daha keskin ve yumuşak bir oyun tecrübesi yaşayabilecekler. GPU limitli sistemlerde ise performans iyileşmeyebilir ancak hatırı sayılır bir güç tüketimi azalması olacaktır. Bu sistemlerin kullanıldığı cihazlar özellikle dizüstü bilgisayarlar ve tabletler olduğundan dolayı bu iyileştirmenin dikkat çekici olduğunu düşünüyorum. Azaltılmış CPU kullanımı aynı zamanda arka planda yürütülen işlemlerin oyun performansına müdahelesine daha az fırsat tanınacağının da bir göstergesi.
Sonuç olarak, Mantle sürücüsünün küçüklüğü ve sadeliği sadece verimliliği değil aynı zamanda dayanıklılığı da simgeliyor. Zaman içinde Mantle için bug oranının D3D veya OpenGL’den daha az olmasını öngörüyoruz. Uzun vadede ise Mantle’ın gelecek grafik API’larının tasarımında itici güç olacağını düşünüyoruz. Bu teknolojiye şimdiden yatırım yaparak, bize ve müşterilerimize daha yararlı bir ekosistem yaratılmasına yardım ediyoruz.
Eğer Civilization: Beyond Earth’ü 40 saat oynarsanız muazzam bir imaratorluk yaratmış olacaksınız. Bu da taktiksel savaş dışında başka olayların da olacağı anlamına geliyor. Yüksek seviyede zoom out yapmanıza imkan sağlıyoruz. En yükseğe çıktığınızda bütün imparatorluğunuzu bir karede görebileceksiniz. Bunun ne kadar talepkar bir işlem olduğunu biliyorsunuz. İşte tam burada pc performansları düşmeye başlıyor ve yine burası Mantle hakkında en heyecanlandığımız nokta.”

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
amd, civilization, earth, ile, oynanır, radeon


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Civilization: Beyond Earth'ün demosu yayınlandı Deep Oyun Dünyasından Son Haberler 0 28 Ekim 2014 04:34
Civilization: Beyond Earth'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu! Kalemzede Oyun Dünyasından Son Haberler 0 06 Temmuz 2014 12:51