IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Yüksek ücretli mikro ödemelerin satışı Assassin’s Creed: Unity’de başladı! (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/645214-yuksek-ucretli-mikro-odemelerin-satisi-assassin-s-creed-unity-de-basladi.html)

RaMSeS 12 Kasım 2014 23:15

Yüksek ücretli mikro ödemelerin satışı Assassin’s Creed: Unity’de başladı!
 
Oyundaki bütün toplanabilir eşyalara hemen sahip olmak isteyenlere müjde.

Oyun dünyasının en tehlikeli 3 firması olan EA Games, Activision ve Ubisoft’un piyasaya sürdüğü oyunlarda sürekli oyuncuları oyundan uzaklaştıran şeyleri görmeye artık alıştık. Fakat, Ubisoft’un Assassin’s Creed: Unity ile attığı bir adım, o alıştığımız şeylerden değildi. Ubisoft, piyasa fiyatını $60 olarak ayarladığı Assassin’s Creed: Unity’de maksimum $99’a kadar mikro ödeme sistemi bulunduruyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Assassin’s Creed: Unity’de eğer karakterinizin güçlerini arttırmak isterseniz, karakterinize yeni kıyafetler veya silahlar almak isterseniz veya toplanabilir eşyaların yerlerini gösteren bir harita isterseniz Ubisoft tüm bu şeyleri maksimum $99 fiyat etiketi ile oyun içerisinde satıyor. Tabii ki durumun bu şekilde olması, oyunu tamamen gerçek para ile dönen bir yapıt yapmıyor, eğer dilerseniz tüm bu eşyaların tümünü oyun içi para ile de satın alabiliyorsunuz. Fakat, biz Ubisoft’u tanıyorsak gelecekte Assassin’s Creed: Unity’de veya yeni Assassin’s Creed oyunlarında sadece gerçek para ile satılan eşyalar satmaya başlayacaktır.

Zaten her sene sürekli aynı şekilde karşımıza çıkan oyunlara oyun dünyasının en yüksek ücret sınırında bir bedel ödüyoruz. Bir de üstüne işin içerisine mikro ödemeler giriyor. Tabii mikro ödeme diyoruz fakat bu ödemeler pek de “mikro” değil ya neyse…

Alıntıdır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net