IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Kasım 2014, 17:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Neverwinter: Rise of Tiamat hakkında en son bilgiler




Cryptic Studios, Ejderha Kraliçe’ye karşı epik savaş açtı! 25 oyunculu “boss” savaşı için devasa bir zindan Neverwinter‘a eklendi.
Ücretsiz MMORPG oyunlarda lider yayıncılardan olan Perfect World Entertainment ve AAA kalite oyunlarıyla bilinen Cryptic Studios, Neverwinter: Rise of Tiamat’ın çıkışını duyurdu. Dungeons & Dragons evreninde geçen aksiyon MMORPG Neverwinter’ın bu en yeni modülünü bugünden itibaren oynayabilirsiniz. Ejderha Kraliçe’ye karşı açılan eşsiz savaş sürerken Neverwinter’a 25 oyunculu “boss” savaşı için devasa bir zindan eklendi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Seasons of Dragons’ın zirvesinde, Rise of Tiamat dördüncü Neverwinter modülü Tyranny of Dragons’daki olayların ve Neverwinter Kuşatması müsabakakasının etkinliklerinin devamı niteliğini taşıyor. Bugünden itibaren tüm macerasever oyuncular, Ejderha Tarikatı tarafından yağmalanmış olan yepyeni serüven bölgesi Ejderhalar Kuyusu’na girebilirler. Tiamat’ın Dokuz Cehennem’den dirilip Faerûn’un üzerine bir kabus gibi çökmesiyle birlikte oyuncular artık güçlerini birleştirmek ve Dungeons & Dragons evreninin en ürkütücü canilerine karşı savaşmak zorundalar.
Neverwinter’ın Yapım Yöneticisi Rob Overmeyer, “Ekibimiz Tiamat’ı Neverwinter evrenine getirmekten büyük heyecan duyuyor, çünkü Tiamat Dungeons & Dragons evreninin en efsanevi karakterlerinden biri” diyor. Overmeyer şunları da sözlerine ekliyor: “Tiamat’la ilgili beklentileri karşılayabilmek için, şimdiye kadar oyuna eklenmiş en büyük oyun içi çarpışmalarından birini yarattık. Bu, ekibimizin hem kaliteli bir Dungeons & Dragons deneyimi hem de aynı kalitede bir oyun deneyimi yaratmak amacına hizmetimizdir.”


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Neverwinter: Rise of Tiamat
ile ayrıca Bela Varlok sınıfına, Varlokların düşmanlarının hayatını kurutmasına ve bunu daha da güçlü saldırılar için kullanmalarına imkan veren yeni Paragon Yolu Ruhbağı geldi. Ayrıca, yüksek seviye oyuncular artık dört farklı teçhizat yuvası (boyun, kemer, ana el ve boş el) için yeni Eser teçhizat parçaları edinebilecekler.
Hızlı kesmeyen savaşları ve destansı zindanlarıyla büyük kitleler tarafından sevilen MMORPG aksiyonu Neverwinter’da muazzam Neverwinter şehrini ve şehri çehreleyen kırsal bölgeleri keşfedebilir, ikonlaşmış bu şehrin tarihini öğrenebilir ve düşmanları dize getirmek için amansız bir mücadelenin içine girebilirsiniz. Rise of Tiamat, Wizards of the Coast’un yarattığı Dungeons & Dragons Unutulmuş Diyarlar evreninde geçen Neverwinter’ın beşinci modülü.

__________________
Geçmiş daima unutulur Rimbaud!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bilgiler, en, hakkında, neverwinter, rise, son, tiamat


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Neverwinter: Rise of Tiamat'ın çıkış tarihi belli oldu Deep Oyun Dünyasından Son Haberler 0 30 Ekim 2014 17:16
Rise of Nations: Rise of Legends Oyun Demo YapraK Oyun Dünyasından Son Haberler 0 08 Mart 2010 03:23
Muş İli Hakkında Bilgiler YapraK Doğu Anadolu Bölgesi 3 03 Nisan 2009 01:38
Van İli Hakkında Bilgiler YapraK Doğu Anadolu Bölgesi 4 03 Nisan 2009 01:35