IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Şubat 2015, 22:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dungeon Defenders 2 (inceleme)




2011 yılında çıkan ilk bölümü ile yüzbinlerce kişi tarafından oynanan, çok da sevilen Dungeon Defenders yeni oyunu ile yakın bir zamanda karşımıza çıkacak. Bu yazımızda oyunun Alpa Versiyonu ile bizlere ne verdiğini ve neleri verebileceğini tespit etmiş olacağız.

Öncellikle rengârenk bir oyun bizleri bekliyor. Yaşça nispeten büyük olanlar ekran görüntülerine baktıklarında “bu ne ya “ diyerek çocuk oyunu zannedebilir hatta oyunu küçümseyebilirler ancak oyuna sadece 1 saat ayırdığınız da grafiklerin o yumuşak dokusunun resmen sizi kendine çekeceğine şahit olacaksınız. Şahsen ben de ilk gördüğümde “bu ne ya“ demiştim ama oyun beni utandırdı ve söylediklerimi daha sonra geri aldım .


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Oyunumuzun ana teması haritanın farklı noktalarındaki kristalleri yok etmek isteyen yaratıklara karşı savunma sistemi hazırlamak ve onları amaçlarına ulaşmadan yol üzerinde yok etmek. İlk başlarda üçerli beşerli gruplar olarak gelen bu sevimli yaratıklar bölüm geçtikçe ordular halinde gelmeye başlıyorlar. İşte bu noktada oyunun ana teması olan “yardımlaşma” devreye giriyor. Hiçbir şey yapmayıp ortalıkta dolanabilirsiniz ancak bir süre sonra arkadaşlarınıza destek olmak hatta en ön safta olmak isteyeceksiniz.

Oyun henüz yapım aşamasında olduğu için single player modu yoktu ancak single player modunda belirli bir bölümden sonra yetişmekte zorlanabilirsiniz çünkü bölümler geçtikçe korumamız gereken noktalarda, düşmanların çıktıkları yerler de artıyor. Arkadaşlarınız ile birlikte Co-op ya da Online olarak farklı kişilerle oynarsanız oyunun hakkını tam olarak vermiş olursunuz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Oyunun ana teması savunma yap, beklemede kal sonra tekrar aynısını yap şeklinde özetlense de Taverna adı verilen yerlerde topladığınız eşyaları satıyor, eşyalarımızı modifiye edebiliyor, alışveriş yaparak diğer online oyuncular ile kendimizi kıyaslıyor olmamız oyuna RPG havası da katıyor aynı zamanda.

Oyun esnasında chat yapabiliyor, taktikler verebiliyor ve kimin hangi yol üzerinde durması gerektiği gibi konuları kararlaştırabiliyorsunuz. Shift tuşuna basılı tuttuğunuzda yapılmış ve yapılacak tuzakların kapsama alanlarını da görebiliyoruz. Her düşman saldırısından sonra darbe alan tuzakları tekrar onarmak gerekiyor aksi halde iki ya da üç saldırı sonunda kurduğumuz tuzaklar yok olmuş olabilirler.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Oyunda Apprentice (Büyücü), Squire (Savaşçı), Huntress (Elf okçusu)ve Monk (Keşiş) adında 4 farklı hero var ve her heronun da kendine has yetenekleri bulunuyor. Örneğin Huntress ile uzaktan ok atarak düşmanlarınızı vurabilirken, Monk ile çeşitli aura'lar yapabiliyor, Apprentice ile tornado fırtınası şeklinde tuzaklar kurabiliyorsunuz. Bütün karakterlerimiz kendilerini iyileştirme özelliğine sahipler. Özellikle toplu saldırılarda bir anda gücünüz azalabilir o yüzden sık sık iyileştirme yapmanızda fayda var.



Kaynak:Trgamer

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2, defenders, dungeon, inceleme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dungeon Defenders'den Sevgililer Gününe Özel DLC KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 14 Şubat 2012 21:44
Dungeon Defenders'ın DLC'leri PC'ye Özel KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 01 Şubat 2012 20:29