IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Türk Yapımcıdan Müzikal Macera Oyunu (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/693763-turk-yapimcidan-muzikal-macera-oyunu.html)

Lucifer 27 Mayıs 2015 15:48

Türk Yapımcıdan Müzikal Macera Oyunu
 
İsmini oyun severlere Karete Kamil serisiyle duyuran Cemre Özkurt, San Francisco’da kurduğu stüdyosu Worm Animation’ın yeni bir oyun üzerine çalıştığını açıkladı.

Absürd olarak tanımlayabileceğimiz bir evrenin içerisinde geçen Beat the Game isimli yapım, fütüristik ve alternatif bir geleceği resmediyor. Oyunda kontrol edeceğimiz Mıstık karakteri, yol üzerinde bulduğu objeleri bir araya getirerek ortaya çıkardığı seslerle maceradan maceraya koşuyor.
PC ve Mac'e Özel Olacak

Boynundaki kayıt cihazıyla daha önce duyulmamış sesler arayan Mıstık, bazen bir taşı fırlatarak çıkan gürültüyü kaydediyor, bazen de yeni tanıştığı karakterlerden ses örnekleri alarak ortaya farklı tonlar çıkarmaya çalışıyor.

Filmsel bir anlatımda ilerleyen Beat the Game, özellikle müzik tutkusu olan ve alternatif oyun türlerine ilgi duyan oyun severler için iyi bir tercih gibi görünüyor. PC ve Mac için geliştirilecek olan Beat the Game’in kesin çıkış tarihi ise henüz kesinlik kazanmış değil.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net