IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Bir Oyuncu Tersine Mühendislik Yaparak Dark Souls İçin Multiplayer Botu YazdıMafia 3'ün Çıkışı Hatalarla Dolu Olmayacak (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/723219-bir-oyuncu-tersine-muhendislik-yaparak-dark-souls-icin-multiplayer-botu-yazdimafia-3un-cikisi-hatalarla-dolu-olmayacak.html)

Wizard 18 Ocak 2016 00:35

Bir Oyuncu Tersine Mühendislik Yaparak Dark Souls İçin Multiplayer Botu YazdıMafia 3'ün Çıkışı Hatalarla Dolu Olmayacak
 
Her açıklamada kendilerinden oldukça emin konuşan Mafia 3’ ün geliştirici ekibi Hangar 13, bu açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.



Video oyunlarının son dönemlerdeki illeti hatalı çıkan oyunlardan artık herkes bıkmaya başladı. Açık dünyaya sahip olup da rahatsız edici hatalarla çıkmayan oyun sayısı bir elin parmaklarını geçmezken Hangar 13 kendi oyunlarının akıbeti hakkında konuştu.“Hatalarla dolu bir oyun çıkartmayacağımızdan emin olabilirsiniz. Bunun ne gibi sonuçlara yol açacağını çok iyi biliyoruz.“Geliştirme aşamasının sonuna geldiğimizde hata ayıklamamızın gerekeceği birkaç aylık bir süreç olacak. Neyse ki 2K bu açıdan harika bir firma. Oyunun, tamamen hazır olduğunda piyasaya sürüleceğini söylüyorlar. Biz de oyun bu aşamaya geldiğinde çıkış tarihini açıklayacağız.”

Charizma88 15 Şubat 2016 03:06

Cevap: Bir Oyuncu Tersine Mühendislik Yaparak Dark Souls İçin Multiplayer Botu YazdıMafia 3'ün Çıkışı Hatalarla Dolu Olm
 
güzel paylaşım..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:09.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net