IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Dead Island Türkçe Yama Çıktı! (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/754046-dead-island-turkce-yama-cikti.html)

Pentagram 25 Ağustos 2016 15:31

Dead Island Türkçe Yama Çıktı!
 
Senelerdir birçok çeviri grubunun el attığı ancak türlü sebeplerden dolayı iptal edilen Dead Island'ın Türkçe yaması nihayet tamamlandı. İşte Dead Island Türkçe yama detayları!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


2011 senesinin sonbahar döneminde piyasadaki yerini alan ve o andan itibaren gelen dlcleri ile sevilen yapımlardan biri olan Dead Island, birçok çeviri grubu ve ekibi tarafından Türkçeleştirilmeye başlandı.
Türkçe yaması hazırlanmaya çalışan oyun, ne yazık ki türlü sebeplerden dolayı defalarca iptal edildi. Böylelikle oyunun Türkçe yaması, her seferinde maalesef hayal kırıklığına uğratmıştı.
Son olarak Türkçe Oyun Merkezi adlı çeviri grubunun el attığı Dead Island'in Türkçe yama projesi nihayet tamamlandı ve beş senelik oyun böylelikle Türkçeleştirildi.



Dead Island Türkçe Yama İndirime Sunuldu

Türkçe yama, oyunun Game of the Year Edition sürümünü kapsıyor. Tüm dlclerin Türkçe olması ile beraber ana senaryo modu, menüler, yan görevler ve geriye kalan birçok özellikler tamamen Türkçe oldu.


Oyunun Türkçe yaması, sadece Dead Island: Game of the Year Edition sürümü ile uyumlu. Oyunun standart sürümü ve diğer sürümleri ile çalışmıyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net