IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Mayıs 2019, 23:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Battlefield V'in yeni haritası Mercury duyuruldu




Batlefield V'in yeni haritası duyuruldu. Yeni harita ile birlikte savaş Akdeniz'e sıçrıyor. Doğal güzellikleriyle dikkat çeken harita için bir de duyuru resmen yayınlandı.

Mercury haritası özellikleri ise şöyle;
1941’de yapılan Merkür Harekatı’ndaki olaylardan esinlenilerek tasarlanan bu haritada, İngilizlerin işgalci Alman kuvvetleriyle çatıştığı Girit kıyılarında konuşlanacaksınız. Mercury, oynanış olarak tamamen dikeyliğe, topyekün savaşa ve asimetrik taşıt kuvvetlerine yoğunlaşıyor; İngiliz birlikleri tanklara ve az sayıda uçağa sahipken, Almanlar gökyüzünü tamamen kontrol ediyor. Aksiyon dolu dikey oynanış ve yakın muharebe çatışmaları için sarp kayalıkları kullanın.

Bir Bakışta Mercury

Birlikler:
* Piyade
* Hava taşıtı
* Vasıtalar

Boyut:
Orta-Geniş

Tempo:
Orta-Hızlı

Oyun Tarzı
Mercury birçok farklı oyun tarzına uygun. Oyuncuların tanklarla baskı kuracağı, hava desteğine ihtiyaç duyacağı veya son çare olarak bir bayrak konumunu savunacağı ideal bir topyekün savaş haritası olarak tasarlandı. Tecrübeli Battlefield oyuncuları, daha önceki oyunlardan üç klasik haritadan esintiler görecek: Battlefield™ 1942’den Guadalcanal, Battlefield™ 4’ten Altai Range haritası ve Battlefield™ 1’den Monte Grappa. Haritanın boyutu ve dikeyliği nedeniyle oyun temposu değişebilecek. Bayraklardan birinin çevresinde sıcak çatışmaya girmek veya yandan saldırı yapmak için savunmanın zayıf noktalarını bulun. Haritada SMG’lerin pompalılarla çatışabileceği, Recon oyuncularının da LMG’leri ile düşmanı baskılayan Support oyuncularını avlayabileceği bir konum bulunuyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Kilit Bölgeler ve Conquest Ele Geçirme Noktaları
Savaş ilerledikçe zeytinliklere, son teknoloji radar kulelerine ve etraftaki her yere sıçrayacak. Şimdi kilit bölgelere göz atalım. Aşağıda listelenen Ele Geçirme Noktaları (yani bayraklar) Conquest modunda bulunuyor, ancak Mercury’nin özelliklerini güzel bir şekilde özetliyor.

Ele Geçirme Noktası A: Cove
Bu bayrak, Mihverlerin nakliye uçağının düştüğü sessiz bir kumsal bulunuyor. Etrafı sarp kayalıklarla çevrili olan bu bölge uzun menzilli saldırılardan korunuyor ve kumsaldaki oyuncularla kayalıklardaki oyuncuların dikey bir çatışmaya girmesine yol açıyor.

Ele Geçirme Noktası B: Poulos House
Varlıklı bir ailenin terk ettiği evin aşağısında bulunan zeytinlik, Ege Denizi’ne karşı müthiş bir manzara sunuyor. Duvarlar ve kapılar, mermilere ve patlayıcılara karşı az da olsa koruma sağlıyor, ancak Tahkimat inşa ederek bu alan daha verimli kullanılabiliyor.

Ele Geçirme Noktası C: Radar Sites
Bu ikiz radar tertibatı ve yüksek iletişim kulesi, savaşın adaya getirdiği askeri gücün seviyesini yansıtan nitelikte. Büyük ve geniş ele geçirme alanının içinde bulunan radarlar ve binalarla birlikte kurulabilen Tahkimatlar, siper alarak ilerleme imkanı ve ateş etme mevkileri sunuyor.

Ele Geçirme Noktası D: Village
Bu ev bir köyün sınırında ve sessiz bir kasaba meydanının bitişiğinde bulunuyor. Beyaz duvarlarla çevrili olan arazi, özellikle yukarıda yer alan Radar Sites alanından, tepelerden ve yakınlardaki evlerin pencerelerinden gelecek ateşe karşı siper alma imkanı veriyor.


Ele Geçirme Noktası E: Marina
Savaştan önce burada bölgenin balıkçıları çalışıyordu ve yoğun bir iş gününün ardından sakin kafeteryada dinleniyorlardı. Açık olan ele geçirme alanı, tanklara ikmal şansı tanıyor, ancak etraftaki evler ve tepeler de düşman piyadeleri için ideal ateş etme mevkileri oluşturuyor.

Mercury’de Başarılı Olmak İçin Dört İpucu: Geliştiricilere göre bu haritada manganızla birlikte zafere ulaşmak için bazı ipuçlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Uyanık olun! Mercury gibi dikey bir haritada, hiç beklemediğiniz yerlerden saldırıya uğrayabilirsiniz. Dikkat etmeniz ger

__________________
𝔰𝔦𝔫𝔠𝔢 շօօՅ 𝓑𝔂 𝓖𝓪𝓛𝓪𝓽𝓪𝓢𝓪𝓡𝓪𝔂𝓛𝓲

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

вüℓвüℓℓεя çσк үαη∂ı, güℓℓεя∂ε үαηsıη...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
battlefield 5, battlefield v, mercury


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Battlefield 1'in yeni haritasından yeni oynanış videosu geldi Disconnect İnternet Dünyasından Haberler 0 14 Aralık 2016 13:07
Battlefield 1'in yeni yaması yayınlandı Disconnect İnternet Dünyasından Haberler 0 14 Aralık 2016 12:08
Battlefield 4 duyuruldu! Zen Oyun Dünyasından Son Haberler 0 23 Mayıs 2013 14:07
Battlefield 3'e Üç Yeni İçerik Paketi Duyuruldu! KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 07 Mart 2012 18:47
Battlefield 3, hileci kaynıyormuş... EA'den Battlefield 3'de hile yapanlara ceza! Deep Oyun Dünyasından Son Haberler 0 13 Kasım 2011 18:09