IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Batman Arkham Legacy Geliyor (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/845892-batman-arkham-legacy-geliyor.html)

ZaLim 01 Aralık 2019 01:02

Batman Arkham Legacy Geliyor
 
Warner Bros’un logosuyla satışa sunulan hemen hemen tüm Batman oyunları büyük sükse yapmıştı. Kısa süre öncesine kadar süper kahraman oyunlarının hayli kalitesiz olacağına dair bir ön yargı mevcuttu.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Gerçekten de 2009 yılına kadar satışa sunulan süper kahraman oyunları, atmosfer ve içerik bakımından bizlere çok bir şey vaat etmiyorlardı. Fakat 2009 yılında raflardaki yerini alan Batman Arkham Asylum ile bu durum değişti.


Gerek grafikleri, gerek hikayesi, gerekse de oynanış dinamikleriyle oyun severleri kendisine hayran bırakan Batman Arkham Asylum büyük sükse yaptı.

Rocksteady imzası taşıyan yapımı Arkham City ve Arkham Knigt yapımları izledi. Birde ara oyun olarak Batman Origins satışa sunulmuştu. Bu oyun ise Warner Bros Montreal imzası taşıyordu.

Warner Bros Montreal’in kısa süre önce Batman ile ilgili yaptığı bir paylaşım yeni Batman oyunu hakkındaki dedikoduların ortaya çıkmasına neden oldu.

Sızdırılan son bilgilere göre yeni Batman oyunu, Batman Arkham Legacy ismiyle satışa sunulacak. Eğer büyük bir aksilik yaşanmazsa oyunun 13 Aralık’ta düzenlenecek olan Video Game Awards etkinliğinde duyurulacağı söyleniyor.

Batman Arkham Legacy ile ilgili ilk detaylı içeriklerin ise önümüzdeki E3 etkinliğinde paylaşılması ön görülüyor. Oyunun tahmini çıkış tarihi ise 2020’nin son çeyreği.

Mynet


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net