IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Nisan 2020, 05:50   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Arkadaşlarınızla Oynayabileceğiniz 10 Multiplayer Mobil Oyun




Android ve iOS işletim sistemli telefonlarda multiplayer ve co-op türünde çok sayıda oyun var. Biz de bu oyunlar arasında seçim yapmanızı kolaylaştıracak bir liste hazırladık. Ücretli ve ücretsiz seçenekler arasından dilediğinizi seçerek arkadaşlarınızla birlikte oyun keyfinin dibine vurabilirsiniz.
Akıllı telefonlar üzerinden oynanabilecek sayısız oyun var. Her ne kadar tek başınıza oynamak eğlenceli olsa da arkadaşlarla geçirilen bir vaktin eşi benzeri olmaz. Ancak arkadaşlarla birlikte oynanabilecek multiplayer oyunlar bulmak her zaman mümkün olmuyor.

Biz de tam olarak bu noktada yardımınıza koşmaya geldik. Her türden birçok hem co-op hem de multiplayer desteği olan oyunu bir araya getirdik. Eğer birlikte oyun oynayacak arkadaşlarınız varsa ancak oyun bulamıyorsanız, doğru yerdesiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz 10 multiplayer mobil oyun (Özet liste):
Kafa Topu 2
Bombsquad
Spaceteam
Shadowgun Legends
Rangers of Oblivion
Soul Knight
The Greedy Cave 2
Keep Talking and Nobody Explodes (ücretli)
Battleheart 2 (ücretli)
Hero Siege: Pocket Edition (ücretli)
Death Squared (ücretli)
Listemize başlamadan önce bir hatırlatmaya yapalım istiyoruz. Oyunların puanlarını Google Play Store üzerinden aldık. Çünkü Google Play Store çok daha fazla kullanıcıya sahip olduğu için puanlama konusunda daha doğru istatistikler elde edilebiliyor.

Kafa Topu 2

Kardeş şirketimiz Masomo'nun geliştirdiği Kafa Topu 2, mobil youn dünyasında arkadaşlarla uzun süreler boyunca oynanabilecek ender yapımlar arasına girdi. Bire bir oyun modu dışında turnuva modu sayesinde daha çekişmeli mücadeleler yapabilirsiniz.

Yapımcı: Masomo
Boyut: 90 MB
Oyunun puanı: 4,5 yıldız

Bombsquad

Yapımcı: Eric Froemling
Boyut: 59 MB
Oyunun puanı: 4,5 yıldız
Eski Bomberman oyunlarını hatırlıyorsanız, Bombsquad oynarken hiç yabancılık çekmeyeceksiniz. Çünkü oyun Bomberman mantığını multiplayer işleyişiyle oldukça başarılı bir şekilde yoğuruyor.

Oyunun ana odağı PvP (Player vs Player) denilen, farklı insanlarla mücadele ettiğiniz oyun modu. Çeşitli arenalarda rakiplerinizi iterek ya da üzerlerine bombalar atarak canlarını azaltmaya çalışıyorsunuz.

Spaceteam

Yapımcı: Henry Smith Inc.
Boyut: 61 MB
Oyunun puanı: 4,7 yıldız
Spaceteam, arkadaşlarınızla birlikte oynayarak heyecanı doruklarında yaşayabileceğiniz bir oyun. Aynı Wi-Fi ağı ya da Bluetooth bağlantısı üzerinden eşleştikten sonra herkesin ekranında aynı uzay gemisi uçmaya başlıyor.

Sonrasında oyun her oyuncunun ekranında belirli talimatlar gösteriyor. İşte oyunun heyecanlandığı kısım tam olarak burası. Çünkü ekranınıza görünen talimatları arkadaşlarınıza okumanız gerekiyor.

Shadowgun Legends

Yapımcı: MADFINGER Games
Boyut: 1,0 GB
Oyunun puanı: 4,4 yıldız
Shadowgun Legends PvP ve Co-op oyun modlarını besinmeyen bir FPS (birinci şahıs nişancı) oyunu. Oyundaki birlikte çalışma öğeleri, bilgisayar ve konsollarda adından çokça söz ettirmiş Destiny oyunuyla benzerlikler gösteriyor.

Oyun ücretsiz olduğundan, oyun içi satın alımlar yapabiliyorsunuz. Neyse ki bu satın alımların çoğu kozmetik odaklı. Yani karşınıza parayı bastırarak sizi alt edecek bir rakip çıkması çok olası değil.

Rangers of Oblivion

Yapımcı: GTarcade
Boyut: 1,8 GB
Oyunun puanı: 3,7 yıldız
Rangers of Oblivion, birçok merci tarafından 2018 yılının en iyi oyunu seçilmiş Monster Hunter: World’ün ilk oyununa çok benzer bir yapıya sahip. Arkadaşlarınızla takım olarak oyunda bulunan sayısız canavarı alt etmeye çalışıyorsunuz.

Oyunda en çok oynanan modlardan biri “boss rush”. Modun amacı karşınıza sürekli olarak çıkan çok güçlü canavarları alt etmek. Ancak eğer farklı bir mod oynamak isterseniz oyunun 10 taneden fazla farklı modu bulunuyor.

Soul Knight

Yapımcı: ChillyRoom
Boyut: 85 MB
Oyunun puanı: 4,6 yıldız
Soul Knight’ın barındırdığı fantastik öğelerin altında tek bir amaç yatıyor. Karşınıza çıkan, hareket eden her şeyi yok etmek. Tabii oyunu oynamak için yanınıza aldığınız arkadaşlarınızı hariç tutuyoruz.

Oyunda sayısız geliştirme seçenekleri var. Her bölüm atladığınızda haritanın rastgele yerlerine yeni silahlar ve yeni geliştirme öğeleri yerleştiriliyor. Eğer arkadaşlarınızla takım olmak isterseniz, üç kişiye kadar birleşebiliyorsunuz.

The Greedy Cave 2

Yapımcı: Avalon-Games
Boyut: 336 MB
Oyunun puanı: 4,2 yıldız
The Greedy Cave 2, “roguelike” denilen bir türe mensup. Kısaca anlatmak gerekirse, "roguelike" türü oyunlar sıra bazlı, 2D grafikleri olan rol yapma oyunları olarak anlatılabilir. The Greedy Cave 2 ise bu mekanikleri arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir mobil oyunda topluyor.

Oyunda birçok zindan bulunuyor. Arkadaşlarınızla birlikte bu zindanlara girerek temizleyebiliyorsunuz. Tüm zindanlar rastgele üretiliyor. Oynanışı çeşitlendirecek “boss” dövüşleri mevcut. Oyun içi satın alımlar var. Ancak satın alım yapmazsanız çok güçsüz olmuyorsunuz.


Keep Talking and Nobody Explodes (ücretli)

Yapımcı: Steel Crate Games, Inc.
Boyut: 92 MB
Oyunun puanı: 4,7 yıldız
Ücret: 31,99 TL
Keep Talking and Nobody Explodes ilk olarak bilgisayara çıkışını yapan bir oyun. Eğer arkadaşlarınızla kalbinizi deli gibi attıracak bir maceraya atılmak istiyorsanız deneyebilirsiniz. Çünkü oyunun amacı önünüzde duran bir bombayı etkisiz hâle getirmek.

Oyunda bir kişi bombayı tutarken diğeri de bomba imha kılavuzuna bakıyor. Bombayı gören kişi, üstünde bulunan modülleri kılavuza bakan kişiye tarif ediyor. Kılavuzun başındaki oyuncu da diğer kişiden gelen bilgiler sonucunda hangi kabloyu kesmesi ya da hangi tuşa basması gerektiği konusunda bilgi veriyor.

Oyun ilerledikçe bombaların üzerinde bulunan bulmacaların çeşitliliği artıyor. Hatta bir noktadan sonra mors alfabesi bile kullanılması gerekiyor. Eğer iyi anlaşabildiğiniz bir oyun arkadaşı bulursanız kesinlikle denemeniz gereken bir oyun.

Battleheart 2 (ücretli)

Yapımcı: Mika Mobile
Boyut: 222 MB
Oyunun puanı: 4,3 yıldız
Ücret: 21,99 TL
Battleheart 2, 2011 yılında piyasaya sürülmüş Battleheart isimli oyunun devamı niteliğini taşıyor. Kendinden bir önceki oyunu aratmayan, hatta üstüne koymayı başarmış bir oyun. Çünkü dört kişiye kadar co-op desteği sunuyor.

Oyun 2018 yılında çıkmış bir yapım olduğu için, iki boyutlu olmasına rağmen oldukça detaylı grafikler sunuyor. Mücadelenin tavan yaptığı bir oyun olmasından kaynaklı, oyun içi satın alımlarla ilgili soru işaretleriniz olabilir. Olmasın. Çünkü oyun zaten ücretli olduğu için oyun içi satın alımlara yer verilmemiş.

Hero Siege: Pocket Edition (ücretli)

Yapımcı: Panic Art Studio
Boyut: 449 MB
Oyunun puanı: 4,1 yıldız
Ücret: 33,99 TL
Hero Siege ilk çıkışını Steam platformu üzerinden yapmış bir "hack-and-slash" oyunu. Hack-and-slash’in ne demek olduğunu kısaca açıklayalım. Hack-and-slash türü oyunlar, rol yapma oyunlarıyla çok benzer mekaniklere sahiptir. Ancak diyaloglar yalnızca görev alma sırasında görünür. Temel amaç, karşınıza çıkan yaratıkları alt etmektir.

Bilgisayardan gelen bir oyun olduğu için, yapımcılar oyuna kontrolcü desteği de eklemiş. Yani telefonunuza bir kontrolcü bağlayarak oyunu rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. Bu arada oyunu illa ki de çok oyunculu oynamak zorunda değilsiniz. İsterseniz tek kişilik bir oyun modu da mevcut.

Death Squared (ücretli)

Yapımcı: SMG Studio
Boyut: 92 MB
Oyunun puanı: 3,9 yıldız
Ücret: 1,50 TL
Death Squared, listemizde bulunan diğer ücretli oyunlardan çok düşük bir fiyatı olması gerekçesiyle ayrılıyor. Oyun oldukça sevimli grafiklere sahip. Oynanış ise tamamıyla koordinasyon, birlikte çalışma ve patlamalar üzerine kurulu.

İsteyenler oyunu tek başına da oynayabiliyor ancak azami düzeyde keyif almak için asıl arkadaşlarla oynanması gerekiyor. Death Squared, bir kontrolcüyle oynanabiliyor. Yani dokunmatik ekrandan oyun oynamak size göre değilse, hali hazırda bulunan kontrolcünüzü bağlayarak oyunu oynayabiliyorsunuz.

Arkadaşlarla birlikte oynanabilen multiplayer mobil oyunlar listemizin sonuna geldik. Dileriz listemizde uzun saatler geçirmenizi sağlayacak oyunlar bulabilmişsinizdir. Eğer sizin de başkalarına önermek istediğiniz oyunlar varsa bunları yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz 10 multiplayer mobil oyun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çocuğunuz ile oynayabileceğiniz 60 oyun önerisi Sindy Aile Evlilik ve Çocuklar 0 21 Kasım 2015 04:34
Fts 15 Mobil Oyun İnceleme BoreasS Mobil Oyunlar 0 06 Şubat 2015 23:14
I am Bread Mobil Oyun BoreasS Mobil Oyunlar 0 06 Şubat 2015 22:50
Multiplayer Live'da 24 Saat Boyunca Oyun Oynandı yaSmin Oyun Dünyasından Son Haberler 0 18 Aralık 2013 21:27
En iyi 10 mobil oyun! Zen Oyun Dünyasından Son Haberler 0 06 Ocak 2013 20:31