IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Nisan 2020, 09:02   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Valve’ın Kart Oyunu Artifact’a Tek Oyunculu Mücadele Özelliği Gelecek




Valve'ın kart oyunu Artifact'in hayranları nihayet yeni özelliklere kavuşuyor. Oyunun geliştiricisi kısa süre önce, tek oyunculu mücadeleye ilişkin haberler de dahil olmak üzere önemli değişiklikleri paylaştı.
Artifact'in Steam sayfasından açıklama yapan Valve, oyundaki değişiklikleri sıraladı. Bunlar arasında inisiyatif kuralları, Mana havuzu değişikliği ve daha güçlü ilerleme sistemleri gibi özellikler yer alıyor. Bilindiği gibi, Artifact dijital bir koleksiyon kart oyunu… Çevrimiçi oyuncuya karşı şerit adı verilen üç tahtadaki oyuncu savaşlarına odaklanıyor ve Valve'ın da çok oyunculu bir çevrimiçi savaş arenası olan Dota 2 evrenine dayanıyor.

2018 yılında piyasaya sürülen oyun, pek çok eleştiri aldı ve oyunun birçok hayranı oyundan memnun kalmadı. Tepkileri dikkate alan Valve, oyunda köklü değişiklik yapmak yerine Artifact 2.0 formu altında iyileştirmeler getirmeye odaklandı. Video oyun geliştiricisi, oyuncuların artık kart satın alamayacaklarını ve satamayacaklarını açıkladı. Böylelikle oyunun daha yeni bir hale getirilmesi hedefleniyor.

Valve, Artifact oyununa yeni özellikler ekleyecek:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Artifact'in çok düşük oyuncu tabanı, sadece bir geliştirici olarak Valve için kötü bir haber değil, aynı zamanda tartışmalara yol açmış durumda. Bazı yayıncılar, neredeyse tüm oyuncu tabanını kaybettikten sonra Artifact Twitch dizinini kullanarak şiddet içeren ve telif hakkıyla korunan içerikler yayınlamaya başladı. Twitch, yaşananlar sonrası kimliği belirlenemeyen kullanıcılara dava açtı. Bu durum, Valve her ne kadar yasadışı yayına dahil olmasa bile Artifact üzerinde iyi bir izlenim bırakmadı.

Oyunun yeniden güncellenmesi, Valve'ın Dota 2'ye de yeni oyuncuları geri alma çabalarıyla ilgili olabilir. Dota 2, Valve tarafından geliştirilen ve dağıtımı yapılan oynaması ücretsiz bir çevrimiçi çok oyunculu MOBA oyunu olarak biliniyor. Artifact, bir süredir güncelleme almıyordu. Kimileri, Valve’ın oyundan tamamen vazgeçtiği görüşüne kapılmıştı. Valve, yeni güncellemenin ne zaman geleceğine ilişkin detayları henüz paylaşmış değil ancak, yeni özelliklerin önemli değişiklikler barındırdığı belirtiliyor.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
valve’ın kart oyunu artifact’a tek oyunculu mücadele özelliği gelecek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Valve'ın VR Gözlüğü Index, Linux Desteğiyle Birlikte Gelecek BLueMooN Teknoloji Dünyasından Son Haberler 0 08 Nisan 2019 09:20
Valve oyunları konsollara gelecek mi? Dream Oyun Dünyasından Son Haberler 0 13 Şubat 2017 11:43
2048 Oyunu Artık Çoklu Oyunculu Zen Uygulamalar 0 14 Haziran 2014 11:48
Rohan Online Rehberi - Kart Oyunu Kılavuzu KarakıZ Online Oyunlar 0 06 Ocak 2012 16:25