IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Nisan 2020, 10:20   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni Battlefield Oyununa Odaklanan DICE, Star Wars: Battlefront II'nin Güncelleme Almayacağını Açıkladı




DICE, bugün yaptığı açıklamayla Battlefront II’ye gelecek yeni güncellemenin son güncelleme olacağını duyurdu. Yapılan açıklamada stüdyonun yeni hedefinin bir sonraki Battlefield oyunu olduğu belirtildi.
Battlefield serisiyle FPS dünyasındaki dengeleri baştan aşağı değiştiren, Star Wars Battlefront serisiyle de Star Wars evrenini oyunculara sunan DICE; 3 gün önce yaptığı üzücü açıklamanın ardından bugün üzücü bir açıklamayla daha karşımıza çıktı. Şirket, Star Wars Battlefront serisinin ikinci oyunu Battlefront II’nin blog sayfasında önemli bir açıklama yayınladı.

Bundan üç gün önce Battlefield V için yalnızca bir güncelleme daha yayınlayacaklarını açıklayan DICE, aynı haberi bu kez Star Wars Battlefront II için verdi. Yapılan açıklamaya göre Star Wars Battlefront II’ye gelecek ‘The Battle on Scarif’ güncellemesi, oyuna gelecek son güncelleme olacak.

'Yeni hedef bir sonraki Battlefield oyunu'

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

DICE tarafından yapılan açıklamada stüdyonun Star Wars Battlefront II için çizdiği yol haritasının tamamlandığı paylaşıldı. Stüdyo, oyuna artık güncelleme gelmeyeceğini söylese de Battlefield V’te olduğu gibi Battlefront II’de de oyuncular oyuna girdiği sürece sunucuların kapanmayacağını belirtti.

Üç gün içinde gelen iki dev oyun hakkında üzücü haberleri bize getiren bu paylaşımların sebebi de son paylaşımda DICE tarafından açıklandı. Yapılan paylaşımda yer alan açıklamaya göre DICE, 2021 yılında Battlefield serisine katılacak yeni oyun üzerine odaklanmaya başladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bugün yapılan açıklamayla birlikte oyuncuların aklına "Bir sonraki Battlefield oyunu hangi dönemde geçecek?" sorusu takıldı. Bildiğiniz üzere Battlefield serisinin en sevilen oyunları Battlefield 3 ve Battlefield 4, günümüzde geçerken son iki oyun olan Battlefield 1 ve Battlefield V, sırasıyla 1. Dünya Savaşı ve 2. Dünya Savaşı döneminde geçiyordu.

Bir sonraki Battlefield oyunu hakkında şu an için hiçbir açıklama olmasa da 2019 yılında ortaya çıkan bir bilgi, bir sonraki oyunun modern zamanda geçeceğini göstermişti. Bu bilgiye göre bir sonraki Battlefield oyununda oyuncular robotlara, drone’lara ve yapay zekâya sahip olacaklardı. Tabii bu iddianın ne kadar doğru olduğu hâlâ bilinmiyor ancak umuyoruz ki yeniden modern zamanlarda geçen bir Battlefield oyununa kavuşuruz.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
star wars: battlefront ıı'nin güncelleme almayacağını açıkladı, yeni battlefield oyununa odaklanan dıce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Star Wars Battlefront'un Death Star DLC'si Önümüzdeki Hafta Geliyor Wizard Oyun Dünyasından Son Haberler 0 19 Eylül 2016 23:53
Star Wars: Battlefront Türk Bilgisayar Oyunları 0 02 Aralık 2015 10:07
Yeni Star Wars Oyununa Muhteşem Puanlar Türk Oyun Dünyasından Son Haberler 0 26 Kasım 2015 09:50
Star Wars: Battlefront II (Sony PSP) RaMSeS Oyun Hileleri 0 23 Şubat 2014 00:54
Star Wars: Battlefront II (Sony PSP) KarakıZ Oyun Hileleri 0 13 Ocak 2012 14:36