IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2020, 15:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İptal edilen Prince of Persia Redemption videosu 8 yıl sonra ortaya çıktı




Bundan tam 8 yıl önce Youtube'a yüklenen ve kimsenin fark edemediği Prince of Persia: Redemption adlı oyunun videosu dün gece ortaya çıktı.
Prince of Persia: Redemption için bundan tam 8 yıl önce Youtube'a yüklenen video, dün gece saatlerinde fark edildi ve tabir-i caiz ise büyük ses getirmeyi başardı. Ortaya çıkan bu video ile birlikte belki de son dönemin en ilginç haberi de gündeme gelmiş oldu.

İptal edilen Prince of Persia: Redemption videosu 8 yıl sonra ortaya çıktı
Şu sıralar bildiğiniz gibi yeni Prince of Persia dedikoduları ile sık sık karşılaşıyoruz. Özellikle alan adının satın alınmasından sonra Ubisoft'un artık somut bir şeyler peşinde olduğuna neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Gündemde bu kadar Prince of Persia konusu varken, ilginç bir gelişme yaşandı. PositiveLauncher isimli bir Youtube kanalında bundan tam 8 yıl önce, yani 2012 yılında yayınlanan bir Prince of Persia Redemption videosu ortaya çıktı.



Ubisoft'un PC, PS3 ve Xbox 360 için geliştirdiği ve sonrasında iptal etme kararı aldığı Prince of Persia Redemption videosunda oyunun hemen hemen bütün dinamikleinin hazır olduğu da göze çarpıyor. Zaman yavaşlatma dinamiklerinden platform öğelerine, savaş kısmından boss mücadelesine kadar 3 dakika 17 saniyelik videoda birçok detay görme şansına erişiyoruz. Bu videonun o zaman nasıl sızdırıldığı ve bu kadar süre nasıl ortaya çıkmadığı ise tam bir muamma.

Ubisoft'un animasyon konusunda eski çalışanlarından biri olan Jonathan Cooper, kendi sosyal medya hesaplarında videonun gerçek olduğunu ve o dönem oyunun üzerinde çalıştıklarını, daha sonrasında ise iptal kararı alındığını doğrulamış. Serinin yaratıcısı olan Jordan Mencher'in hala oyunun hakları konusunda söz sahibi olduğunu dile getiren Cooper, bu nedenle en çok iptal edilen oyunlar arasında Prince of Persia serisinin geldiğini de dile getirmiş. Yani Prince of Persia Redemption dışında firmanın başka projeler üzerinde çalıştığını ama zaman zaman bunların da gerekli seviyeye ulaşamadıkları için iptal edildiklerini düşünebiliriz.

İptal edilen Prince of Persia Redemption videosu 8 yıl sonra ortaya çıktı
Bu durum serinin neden bu kadar geciktiğini ve sessizliğe büründüğünü de aslında ortaya koymuş oldu. Siz ne düşünüyorsunuz, Prince of Persia Redemption sizce serinin adına yakışır bir oyun olarak mı gözüküyor?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


merlininkazani.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ubisoft


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İptal edilen uçuş sayısı 400'e çıktı! xena Havacılık 0 24 Eylül 2019 08:32
İptal Edilen Star Wars Oyunundan Bir Video Ortaya Çıktı RaMSeS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 09 Nisan 2014 22:28
Battlefield 3 Videosu Şimdiden Ortaya Çıktı For Answers Oyun Dünyasından Son Haberler 0 05 Şubat 2011 14:01