IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Haziran 2020, 12:32   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dead Island 2 oynanabilir sürümü sızdırıldı




Dead Island 2’nin, Haziran 2015 tarihli geliştirme süreci dosyaları sızdırıldı. Birçok YouTube kullanıcısı oyunu oynayıp videolarını yayınladı.
Dead Island 2, Techland tarafından geliştirilmeye başlanan bir oyundu fakat enteresan bir geliştirme süreci içerisinde kaybolup gitti. Dead Island 2’yi geliştirmek için işin başına oturan Techland işi bırakarak Dying Light oyununu geliştirmeye başladı. Durum böyle olunca Deep Silver, oyunu geliştirmeleri için Spec Ops: The Line’ın geliştirici ekibi Yager ile anlaştı. Yager, EGX için bir demo oluşturacak kadar oyunu geliştirmeye devam etti. Fakat daha sonra, Yager CEO’su Time Ullman’a göre “projeyle ilgili vizyonları düştüğü için” Dead Island 2’yi geliştirmeyi bıraktılar ve Deep Silver ile yollarını ayırdılar.

Dead Island 2 oynanabilir sürümü sızdırıldı
Yager’den sonra Dead Island 2’nin geliştirme süreci Sumo Digital’e geçti. Orada da çok uzun süre barınamayan oyun, bir Deep Silver stüdyosu olan Dambuster’a verildi. Bugün halen oyunun geliştirilmeye devam ettiği söylentileri dolanıyor. 2018 yılında Deep Silver, oyunun hala geliştirildiğini söylemişti.

Dead Island 2 dosyaları sızdırıldı
Yager’in oynanabilir bir demo yaptığını söylemiştik. Bugünlerde bu demo bir şekilde sızdırıldı fakat sizlere buradan bağlantıyı göndermemiz ne yazık ki mümkün değil. Bazı YouTube kullanıcıları oyunun 5 yaşındaki demosunu oynayıp, kanallarına yükledi bile. Oyunun sızdırılan sürümü, 19 Haziran 2015’e kadar geliştirilmiş kısmından ibaret.

Dead Island 2 oynanabilir sürümü sızdırıldı
Dead Island serisine aşina olan okurlarımız gibi seriye yabancı olan okurlarımızı da bilgilendirmekte fayda var. Dead Island serisi, zombi temalı bir hayatta kalma oyunudur. Birinci şahıs bakış açısında ateşli silahları kullanabildiğiniz gibi, yakın dövüş silahları ve yakın dövüş yetenekleri de kullanabiliyorsunuz. Dead Island 2’nin sızdırılan demosunda da bunların hepsi mevcut. Yager’in geliştirdiği demoda ne yazık ki ne hikaye ne de hikayeye dair bir ipucu var.

Sızdırılan oyunda diğer Dead Island oyunlarında bulunan silah modifikasyonu, ateşli silahlar, yakın dövüş mekanikleri ve yakın dövüş silahları da bulunuyor. Kendisinden önce çıkmış Dead Island oyunlarından tek farkı, araç sürerken kameranın üçüncü şahıs bakış açısına geçmesi diyebiliriz. Dead Island ve Dead Island Riptide oyunlarında şoför koltuğundan araç kullanılabiliyordu.


Sızdırılan dosyaları 5 yıl önce geliştiren ekip Yager, bugünlerde çok oyunculu bir nişancı oyunu olan The Cycle üzerinde çalışıyor.
Dead Island ve Dead Island Riptide, zamanında zombi ve hayatta kalma temalarını en iyi işleyen, eğlenceli oynanışlarıyla ön plana çıkmış oyunlardı. Dead Island 2, güzel olabilirdi. Bazı söylentiler ise hala Dead Island 2’nin geliştirildiği yönünde. Eğer çıkarsa, ortalık karışabilir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


merlininkazani.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dead


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dead Island Türkçe Yama Çıktı! Pentagram Oyun Dünyasından Son Haberler 0 25 Ağustos 2016 15:31
Red Dead Redemption 2'den ilk bilgiler sızdırıldı! Deep Oyun Dünyasından Son Haberler 0 07 Nisan 2015 21:10
Dead Island'ın Yeni DLC'si İndirilebilir Durumda KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 02 Şubat 2012 20:52
Yeni Dead Island DLC’si duyuruldu KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 17 Ocak 2012 14:45
Dead Island zombileri, İngiltere'yi istila etti Deep Oyun Dünyasından Son Haberler 0 19 Eylül 2011 20:17