IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Ağustos 2020, 23:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Call of Duty: Black Ops Cold War'un PC sürümü Blizzard mağazasına özel olacak




Beenox tarafından geliştirilen Call of Duty: Black Ops Cold War oyununun PC sürümü sadece Battle.net üzerinden oynanabilecek.
Call of Duty: Black Ops Cold War ile ilgili daha fazla detay oyunun bu hafta içerisinde gerçekleşecek resmi duyurusunun öncesinde açıklandı. Blizzard Entertainment şu anda kullanıcılara Black Ops Cold War’un seri için bir kez daha Battle.net'e özel olacağını bildiren e-postalar gönderiyor.



Charlie Intel tarafından alınan e-postada ek detayların yakında açıklanacağı belirtiliyor. Metinde “Yalanlar, düzenler ve yaklaşan savaş tehdidi sizi çevreliyor. Call of Duty: Black Ops Cold War soğuk savaş gerçeği zamanında ortaya çıkacak. Bizi takip etmeye devam edin. Yaklaşan göreviniz için ek brifinglerimiz olacak.” ifadesi yer alıyor. Ek olarak, e-posta, PC sürümünün bir kez daha Beenox tarafından geliştirildiğini doğruluyor. Activision’a ait olan bu stüdyo, 2015’te piyasaya çıkan Black Ops III’ten bu yana serinin çeşitli bölümlerine katkıda bulunmuştu.

Call of Duty: Black Ops Cold War'un PC sürümü Blizzard mağazasına özel olacak
Black Ops Cold War PC sürümü sadece Battle.net üzerinden oynanabilecek
Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanacak olan Call of Duty: Black Ops Cold War oyununun PC sürümü sadece Battle.net üzerinden oynanabilecek. Bu haber Blizzard Entertainment tarafından kullanıcılara gönderilen bir e-posta aracılığıyla doğrulandı.

Black Ops Cold War, temel olarak Treyarch and Raven Software tarafından geliştirildi ve Activision’ın kısmen battle royale oyunu Warzone aracılığıyla 26 Ağustos’ta resmi olarak duyurması bekleniyor. Buna ek olarak Black Ops Cold War'un tanıtım görseli de ortaya çıktı. Görsel, muhtemelen çatışmanın doruğunda iki büyük gücün nasıl eşit olduklarını göstermek için solda bir Sovyet amblemini, sağda da bir Amerikalı karakteri gösteriyor. Bu karakterlerin hikayenin bir parçası olup olmadığı ise henüz belli değil.

Black Ops serisinin devamı niteliğinde olan yeni oyunumuz İkinci Dünya Savaşı sonrasında Amerika Birleşik Devletleri ile Sovyet Rusya arasındaki soğuk savaş dönemini konu alıyor. 26 Ağustos 2020 tarihinde tanıtılacak oyun, 2020'nin ilerleyen aylarında Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC platformları için piyasaya çıkacak.merlininkazani.com


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
call of duty


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Call of Duty: Cold War oyununa ait haritalar, silahlar ve daha fazlası sızdırıldı CORDON BLEU Oyun Dünyasından Son Haberler 0 08 Haziran 2020 12:30
Call of Duty: Black Ops II Türkiye'de kaç lira? Zen Oyun Dünyasından Son Haberler 0 18 Kasım 2012 15:00
Call of Duty: Black Ops 2 rekor kırabilir mi? Bulut Oyun Dünyasından Son Haberler 0 07 Mayıs 2012 14:33
Call of Duty: Black Ops (PC) KarakıZ Oyun Hileleri 0 15 Ocak 2012 11:59
Call of Duty 7:Black Ops! Slipknot Oyun Dünyasından Son Haberler 0 04 Mayıs 2010 19:40