IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Epic Games Store'un dizüstü bilgisayarlarda önemli ölçüde pil harcadığı ortaya çıktı (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/908642-epic-games-storeun-dizustu-bilgisayarlarda-onemli-olcude-pil-harcadigi-ortaya-cikti.html)

Emre 25 Mart 2021 00:34

Epic Games Store'un dizüstü bilgisayarlarda önemli ölçüde pil harcadığı ortaya çıktı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Epic Games Launcher'i kullanmadığınız zamanlar da arka planda çalıştırmayın!

Epic Games, verdiği ücretsiz oyunlarla sürekli olarak gündem de olsa da kusursuz bir platform değil. Kullanıcıların karşılaştığı birçok sorun buluyor.

Kullanıcılar Epic Games Launcer'in kullanışlı olmadığını ve yavaş çalıştığını eleştiriyor. Özellikle uygulamanın ilk açılışında çok yavaş açıldığını ve eğer bilgisayar açılışında otomatik başlatma seçeneği aktif iste bilgisayarın daha geç açılmasına da sebep olduğu belirtiliyor. Şimdi ise arka planda çalışırken dizüstü bilgisayarların bataryasını önemli ölçüde harcadığı ortaya çıktı.

yaptığı testlere göre dizüstü bilgisayarınızın pilini önemli ölçüde harcıyor. Surface Pro 7+'da yapılan testte, Epic Games açıkken şarjın %20 daha hızlı azaldığı, Surface Laptop 3'te ise %8 daha hızlı azaldığı gözlenmiş. Epic, siteye yanıt olarak "Genel olarak, istemcimizin performansını iyileştirmek ve güç tüketimini azaltmak için aktif olarak çalışıyoruz" dedi.

Yapılan bu testler sonucunda Epic Games Launcher'i kullanmadığınız zamanlarda arka plandan kapatmanızı tavsiye ediyoruz.

Kaynak: Playerbros


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net