IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2021, 16:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tamamen ücretsiz The Division: Heartland duyuruldu




Ubisoft sürpriz bir açıklamaya imza attı ve ücretsiz The Division: Heartland oyununu duyurdu. Firma akşam saatlerinde en sevilen markalarından biri olan The Divisiın için bir dizi açıklama yaptı. Bu açıklamada 2021 - 2022 döneminde çıkacak ve oynaması ücretsiz olacak The Division: Heartland oyunu dışında yeni kitap ve daha önce duyurulan film projesine dair bazı detayları da paylaştı. Firmanın yaptığı resmi açıklama ve tüm detaylar şu şekilde;
Oynaması ücretsiz The Division: Heartland duyuruldu

Tom Clancy's The Division'ın 2016'da piyasaya sürülmesi ile oyun, 2009'dan beri Tom Clancy şemsiyesi altındaki tamamen orijinal olan ilk IP oldu ve birden fazla Ubisoft satış rekorunu kırdı. Oyun serisi, Tom Clancy’s The Division 2'nin 2019'un en başarılı oyunlarından biri olmasıyla gelişimini sürdürdü ve 2020 genişletmesi The Division 2: Warlords of New York, oyunun tarihinin en aktif bölümüydü.
Ubisoft EMEA Yardımcı Direktörü Alain Corre şu şekilde açıklıyor: “The Division, son 5 yılda Ubisoft'taki çok iddialı bir projeden 40 milyon benzersiz oyuncuya ulaşan dünyaca ünlü bir seriye dönüştü. Ekiplerimizin bu seri ile başardıklarından ve yarattıkları muhteşem evrenden oldukça gurur duyuyoruz. Bunun potansiyeli ve derinliği, The Division'ın uzun süreli sadık hayranlarını ve benzer şekilde yeni gelenleri memnun edecek yeni ve heyecan verici içerikleri keşfetmemizi sağlıyor.”

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Serinin bu genişletme sürecinin bir parçası olarak Ubisoft bugün, The Division evreninde yepyeni, ücretsiz oynanabilen bir oyun olan Tom Clancy’s The Division: Heartland'ı tanıttı. Geliştirmesi, The Division ve The Division 2'de de çalışmış ve Tom Clancy lisanslarıyla yakın bağları olan Red Storm Entertainment stüdyosu tarafından sürdürülüyor. Heartland, 2021-2022'de Playstation, Xbox ve PC'de bağımsız olarak sunulan bir deneyim olacak. Ubisoft ayrıca The Division serisini mobile taşıyarak evreni daha da geniş bir kitleye taşıma planlarını duyurdu.
Son olarak The Division 2, 2021'in sonlarında yapılacak bir güncellemenin parçası olarak yepyeni bir içerik daha alacak. Ubisoft Bucharest'in desteğiyle Ubisoft Massive, tamamen yeni bir oyun modu ve artan yapılandırma çeşitliliği ve uygulanabilirliği vurgusuyla ajanları seviyelendirmek için yeni yöntemler içerecek olan bu yeni içeriğin geliştirilmesine öncülük ediyor. Bu yeni güncelleme ile ilgili daha fazla ayrıntı yayınlanmadan önce açıklanacak.
The Division ayrıca, Netflix ile geliştirilmekte olan Jessica Chastain ve Jake Gyllenhaal'ın oynadığı, daha önce duyurulan filmle birlikte transmedya sunumunu genişletiyor ve Aconyte tarafından yayınlanacak yeni bir orijinal romanı da duyuruyor. Hikayesi, The Division 2'deki olaylardan sonra başlayacak: Ajanlar tedarik yollarını güvence altına almak için savaşırken salgının ABD'nin farklı bölgelerini nasıl etkilediğini keşfedecekler. The Division'ın transmedya içeriği hakkında daha fazla bilgi bu yılın ilerleyen zamanlarında paylaşılacak.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Son dakika... Kanser tedavileri tamamen ücretsiz hale getirildi Sanem Haber Arşivi 1 05 Temmuz 2018 15:38
Steam'de 10 TL'ye Satılan Oyun Kısa Süreliğine Tamamen Ücretsiz Oldu! UzmaN Bilgisayar Oyunları 0 28 Mayıs 2018 10:53
Steam Fiyatı 10 TL Olan Oyun, Tamamen Ücretsiz Oldu! UzmaN Bilgisayar Oyunları 4 21 Nisan 2018 22:59
Steam'de 49 TL'ye Satılan Oyun, Kısa Süreliğine Tamamen Ücretsiz Oldu! UzmaN Oyun Dünyasından Son Haberler 0 30 Mart 2018 08:45
Whatsapp Tamamen Ücretsiz Oldu! yoSun Diğer Sosyal Ağlardan Haberler 19 21 Ocak 2016 08:37