IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Take2 CEO'su GTA modlarının kaldırılmasıyla ilgili açıklama yaptı (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/928541-take2-ceosu-gta-modlarinin-kaldirilmasiyla-ilgili-aciklama-yapti.html)

CORDON BLEU 03 Ağustos 2021 18:47

Take2 CEO'su GTA modlarının kaldırılmasıyla ilgili açıklama yaptı
 
GTA modlarının kaldırılması ile ilgili nihayet bir geri bildirim geldi ve Take2 CEO'su konuyla ilgili kısa bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz ay Take2 bir karar almış ve GTA modlarını yavaş yavaş yayından kaldırmaya başlamıştı. İrili ufaklı birçok modun yanı sıra GTA Underground ve yapay zeka ile kaplamaların yükseltildiği HD modu gibi bilinen GTA modlarının da yayından kaldırıldığına şahit olmuştuk. Take2'nun mali raporları ve yatırımcılara yaptığı açıklamalarında konuyla ilgili bir geri bildirim de geldi.
GTA modlarının kaldırılmasıyla ilgili açıklama geldi

Firmanın GTA V satışları gibi mali raporlarının açıklandığı bu dönemde Take2 CEO'su Strauss Zelnick, GTA modlarıyla ilgili bir açıklamaya da yer verdi. Bu açıklamada oldukça net ve kısa bir ifadeye yer veren Zelnick, normalde esnek olduklarını ama firmaya ve markaya zarar verdiğini düşündükleri içerikleri kesinlikle yayından kaldıracaklarını belirtti. Zelnick şu ifadelere yer verdi; "Bu konuda oldukça esneğiz ama firmanın ekonomisi tehdit altındaysa veya markayı kötü yansıtacak bir içerik varsa yayından kaldıracağız."
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Açıkçası bazı içeriklerin yani GTA modlarının markaya zarar verdiğine katılabiliriz, bu konu tartışılabilir. Fakat HD mod gibi grafikler üzerine etki eden ya da oyuncuların çok daha keyif aldığı modların firmayı nasıl tehdit edebileceğini anlamak gerçekten güç. Bu durum ayrıca GTA V ya da GTA IV ile alakalı değil serinin San Andreas gibi oyunlarına yapılan modlar da yayından kaldırılıyor. Modlar ile çok daha keyifli bir hale gelen eski oyunları orjinal hali ile oynamak şu an için çoğu oyuncunun tercihi değil. Yine de bazı GTA V modları hala indirilebilir durumda. Bu modlara bir müdahale gelip gelmeyeceği ise belli değil.


merlininkazani


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net