IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mayıs 2022, 18:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni Silent Hill oyunu için ilk görseller sızdırıldı




Bu sefer beklenen haber geldi gibi. Yeni Silent Hill oyunu görselleri sızdırıldığı gibi bu görseller telif sebebiyle kaldırılmaya başlandı.
Sonunda beklenen haber geldi ve bu sefer gerçekten de yeni Silent Hill oyunu için ilk görseller yayınlanmaya başladı gibi duruyor. Tam emin olamasak da yaşanan bazı gelişmeler sızdırılan görsellerin adeta yeni oyuna ait olduğunu gösteriyor. Çünkü ortaya çıkan sızıntılardan sonra, bu görseller için çok güçlü bir telif avı başlamış durumda.
Yeni Silent Hill oyunu çok yakında duyurulabilir

Yayınlanan bu yeni görseller AstheticGamer hesabı üzerinden ilk olarak ortaya çıktı. Bu görsellerin haklarının Silent Hill 2 oyunu kadrosunda da yer alan Masahiro Ito'ya ait olduğu da gelen bilgiler arasında. Ortaya çıkan sızıntı sonrası hem sızdırılan twitter hesabına uyarı gelmiş hem de haberi yapan Eurogamer sitesinden bu görseller kaldırtılmış. Twitter hesabı ise bu görsellerin oyunun 2020 yılındaki ilk konsept çalışmaları olduğunu iddia ediyor.
Sızdırılan ve Silent Hill oyununa ait olduğu iddia edilen bu dört görüntü, kaliteli bir şekilde elimizde var, fakat telif nedeniyle burada paylaşamıyoruz. Şu anda Reddit platformunda görsellerin paylaşıldığı tweet görüntüsü yer alıyor. Bu görüntüye buraya tıklayarak göz atabilirsiniz.
GÜNCELLEME: Sızdırılan görsellerin kaliteli versiyonlarına buraya tıklayarak göz atabilirsiniz. (her an silinebilir)

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yayınlanan görsellere gelecek olursak muhtemelen yönlendireceğimiz ya da hikayede önemli bir yere sahip olan bir karakter net olarak gözüküyor. Karakter posteri gibi olan bu görselde siyah saçlara sahip olan bu karakterin yüzünün not kağıtları gibi dağıldığını görüyoruz. Burada "cıvıl cıvıl" ve "kendimden nefret ediyorum" ibareleri de dikkat çekiyor.
Bir başka görselde çöple dolu bir ev dikkat çekerken, tüm duvarların not kağıtlarıyla dolu olduğu ve gizemli bir karakterin göze çarptığı bir konsept görüntüsü daha bulunuyor.
Tabi resmi açıklama olmadığı için bu görsellerin bir iddiadan ibaret olduğunu şimdilik kabul etmemiz gerekiyor. Diğer taraftan Konami'nin bir kaç Silent Hill oyunu üzerinde çalıştığı da rapor edilmiş. Tüm bu detaylar için gözler ise Konami'de.


merlininkazani.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Silent Hill: Alchemilla, Half-Life 2 için çılgın bir mod Deep Oyun Dünyasından Son Haberler 0 02 Ekim 2014 03:27
Silent Hill: Downpour için Yeni Bir Çizgi Roman Duyuruldu! Kalemzede Oyun Dünyasından Son Haberler 0 06 Temmuz 2014 14:14
Yeni Silent Hill: Efsane geri dönüyor! Slipknot Oyun Dünyasından Son Haberler 4 15 Nisan 2010 13:59