IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ekim 2022, 21:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Moonbreaker ilk büyük içerik güncellemesine kavuştu




Krafton ve Unknown Worlds firmaları Moonbreaker'ın ilk kapsamlı içerik güncellemesinin yayında olduğunu duyurdu.
Dünyaca ünlü yazarlardan biri olan Brendon Sanderson tarafından oluşturulan evreni ile dikkatleri üzerine toplayan Moonbreaker erken erişim sürecine girmiş ve oyuncuların beğenisine sunulmuştu. Çıkışı üzerinden henüz bir aylık süre geçmeyen oyunun ilk büyük güncellemesi de yayınlandı. Konuyla ilgili verilen detaylar şu şekilde;
Moonbreaker'ın ilk büyük içerik güncellemesi yayınlandı

Bu içerik güncellemesi, oyunun Erken Erişim iş modelinde büyük düzenlemeler kapsıyor, geleneksel minyatürler ve masa üstü oyunlarla daha uyumlu hale getirmek için çeşitli oynanış değişiklikleri sunuyor ve “Moonbreaker: Tales From The Reaches” dinletisinin ikinci bölümünü piyasaya sunuyor.
Geçen ay Steam'de Erken Erişim’e açılmasından bu yana, hem KRAFTON hem de Unknown Worlds, oyuncuların geri bildirimlerini değerlendirmek için çok kararlılardı, bu değerlendirme ile de yayınlandıktan bir hafta sonra Cargo Run Contract’larının kaldırılması ile onaylandı. Bugünün içerik güncellemesi, aşağıda özetlenen önemli topluluk odaklı oyun değişiklikleriyle verilen taahhüdü güçlendiriyor. Bu değişikliklerin detaylı bir açıklamasını BURADA bulabilirsiniz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Özetle, bu içerik güncellemesi Moonbreaker'ın tüm oyun içi monetization özelliğini kaldırıyor. Pulsarlar (oyunun sabit para birimi) kaldırıldı ve artık Erken Erişim sırasında oyun içi eşyalar satın alınamayacak veya değiştirilemeyecek. Sonuç olarak, oyun içi mağaza devre dışı bırakıldı ve tüm Pulsar satın alımları Steam üzerinden otomatik olarak iade edilecek. Founder's Pack Pulsar’ları artık yeni bir Zax ve Slopper Skin ile değiştirildi. Founder's Pack’e zaten sahip olan oyuncular bu kozmetiği direkt alacaklar.

Ayrıca tüm Birimlerin (Kaptanlar ve Mürettebat) artık ana oyunla birlikte otomatik olarak kilidi açılıyor. Bu, Booster Box'ların kaldırıldığı ve Moonbreaker'a ilerleyen dönemdeki Erken Erişim içerik güncellemeleriyle eklenecek tüm yeni Birimlerin (genel sıklıkta) tüm oyuncular için hiçbir ek ücret ödemeden otomatik olarak açılacağı anlamına gelmektedir.

Sparks, oyun içi ana para birimi olarak Blanks ve Merits ile yer değiştiriyor. Oyuncular bir Birimin nadirliğini Sparks kullanarak yükseltebilirler. Bir hatırlatma; bir Birimin nadirliği oynanışı etkilemeden sadece kozmetik yükselme olmaya devam edecektir.

Son olarak Sezon Takip ilerlemesi daha da hızlı ve yeni birçok kozmetik ödülü de içeriyor.
TEMEL OYNANIŞ DEĞİŞİKLİKLERİ

Güçlü topluluk geri bildirimlerine dayanan içerik güncellemesi, Moonbreaker'ın minyatür ve masa üstü köklerini daha da benimserken oyuncu yönetimini arttırdığını gösteren çeşitli temel oyun değişiklikleri de sunuyor. Öncelikle oyuncular artık her maçın başında mevcut olan tüm Mürettebatları ile oyuna başlayacak ve oyun boyunca "takviye" ve "çizim" kavramlarını kaldırılacak. Bu ayarlama ile kadro boyutunun 10'dan 8'e düşürülmesiyle (Kaptan dahil değil) hafif bir küçültmeye gidildi.
Kaptanlardan bahsetmişken, Astra, oyunculara daha kapsamlı bir karşı oyun seçeneği yelpazesi sunması için elden geçirildi. Ayrıca Gemi Yardımları, oyunculara onlarla nasıl başa çıkacakları konusunda daha fazla yöntem sunmak için yeniden üzerinde çalışıldı:
  • Orbital Strike: Bir oyuncunun SONRAKİ turunun başlangıcında, alandaki tüm birimlere 3 hasar verir; bekleme süresi 4 turdan 3 tura düşürüldü.
  • Cinder Infusion: Yeni Anahtar Kelime, Infused. Her turda +1 Cinder kazanın; 3 tur boyunca hedef müttefike Crew Infused verin.
  • Plink: Aktive edildiğinde oyuncular, sağlığı değişen bir Birim seçebilir ve bu sırada sağlığı (müttefikse) geri kazandırabilir veya (düşmansa) hasar verebilir.
  • Stowaway: Bu Gemi Yardımını kullanırken, bir oyuncunun "en düşük maliyetli" henüz yerleştirilmemiş Mürettebatı, yerleştirilmesi için +1 daha fazla Cinder tutarı olan bir Mürettebatla değiştirilecektir.
  • Corrosive Particles: Bu yardımın yarıçapı, %83'lük bir azalma ile 5'ten 2'ye düşürülecek.
“MOONBREAKER: TALES FROM THE REACHES” DİNLETİSİNİN YENİ BÖLÜMÜ

Yeni içerik güncellemesi ayrıca “Moobreaker: Tales From The Reaches” dinleti dizisinin ikinci bölümünü de tanıtıyor. Bu son bölüm olan "Zax's Story", oyun içinde veya Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, iHeart Media, Amazon Podcasts ve Stitcher dahil olmak üzere dijital podcast platformlarında bulunmaktadır.
Bu dinletiler, dinleyicileri, oyunun temel karakterleri ve dünyası hakkında daha fazla şey öğrendikçe, Reaches boyunca çeşitli yerlere -Cinder adlı kıt bir kaynak tarafından yörüngede tutulan ve ayları olan küçük bir güneş sistemine- taşır. Moonbreaker'ın dinletileri, uzun yıllar boyunca ortaya çıkacak ilgi çekici uzun bir hikaye anlatırken birçok farklı noktaya değinecek. "Zax's Story", Moonbreaker'ın açılış sezonu boyunca yayınlanacak üç bölümden ikincisidir ve sonraki her sezon için ek bölümler planlanacak.


merlininkazani.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samsung Galaxy Tab S6 ve S6 Lite Android 12 güncellemesine kavuştu CORDON BLEU Android Tabletler 0 22 Mart 2022 21:39
İki Samsung modeli daha Android 12 güncellemesine kavuştu CyBeR Samsung 1 18 Ocak 2022 16:57
Samsung S5 mini modeli 2. çeyrekte Lollipop güncellemesine kavuşacak Cappy Samsung 0 26 Şubat 2015 00:28
Motorola Android 5.0 Güncellemesine Başlıyor! SeckiN Cep Telefonlar 0 09 Kasım 2014 10:08