IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Temmuz 2019, 09:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PlayStation 5 Ön Siparişle Satışa Çıktı: İşte Fiyatı




Oyun konsolunda oyun oynamayı seven herkesin yolunu dört gözle beklediği Sony PlayStation 5, MediaMarkt'ta görüntülendi. Birçok kişiyi şaşırtan gelişmenin sonucunda cihaz ön satışa çıkarıldı ve fiyatı da belirlendi. Cihazın sayfası hâlâ durduğu için bunun yanlışlıkla yapılmadığı düşünülüyor.

Sony'nin yeni oyun konsolu, bu zamana kadar elimize geçen bilgilerin ışığında son derece güçlü bir şekilde geleceğini belli etmişti. PlayStation 5, içerisinde bulunan yeni teknolojiler sayesinde oyuncuların bu zamana kadar istediği birçok şeyi içerisinde barındıracağının ve oyunculara yeni bir oyun deneyimi yaşatacağının ipuçlarını da vermişti. Tabii ki bu yeni teknolojilerin de oyun konsolunun fiyatına yansıması bekleniyordu.

İçerisinde AMD'nin Zen 2 işlemcisi ve grafik birimini bulunduracak olan PlayStation 5, aynı zamanda süper hızlı SSD'si sayesinde oyunculara daha farklı oyun deneyimlerini yaşatmak için hazırlanıyor. Aynı zamanda son ortaya çıkan patentlerle birlikte VR konusuna da el attığını belirten Sony, 'rüya konsol' konusuna odaklandığını belirtmişti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu rüya konsol, MediaMarkt'ın İsveç sayfasında ortaya çıktı. Sony'nin yeni oyun konsolunu satışa sunan MediaMarkt, 9.999 İsveç kronu olarak belirlediği fiyatıyla ön siparişlerini açtı. Bu fiyat etiketi de birçok kişinin aklına oyun konsolunun gerçekten fazlasıyla pahalı olabileceği ihtimallerini getirdi.

Yaklaşık 1.060 dolar, 950 euro ve 5.950 TL gibi bir değere denk gelen fiyat etiketinin Sony'nin olası başarısını baltalayacağına dair birçok söylenti ortaya çıktı. PlayStation hayranlarını ve potansiyel alıcıları caydıracak cinsten olan bu fiyat, önceki konsolların neredeyse iki katı olduğu için Sony'nin ciddi oranda müşteri kaybedeceği belirtildi.

Tabii ki bu fiyatın da nihai bir fiyat olmadığını belirtmekte fayda var. MediaMarkt'taki satış sayfasında, sayfada yer alan bilgilerin geçici olduğu ve cihazın çıkışına yaklaştıkça fiyat da dâhil her şeyin değişebileceği bilgisi yer alıyor. Cihazın fiyatıysa hâlâ büyük tartışmaları doğuruyor.

Sony'nin yeni oyun konsolu PlayStation 5 hakkında fiyat tahmini yapan birçok kişi, cihazın önceki senelerde olduğu gibi 399 dolar ila 499 dolar arasında bir fiyatla çıkacağını belirtiyor. Xbox ile arasında olan rekabeti kazanmak ve sağlam bir çıkış yapmak isteyen Sony'nin konsolu ne kadar güçlü olursa olsun bu fiyatın üstünde bir fiyatla çıktığı takdirde pek de başarılı olmayacağı da söyleniyor.




Alıntıdır:

__________________
"Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir... "

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fiyat, oyun, playstation 5, ps 5, sony


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vestel Venus V7 satışa sunuldu! İşte fiyatı Coder Cep Telefonlar 2 02 Temmuz 2019 14:26
LG G8s ThinQ satışa sunuluyor! İşte fiyatı Coder Cep Telefonlar 0 02 Temmuz 2019 13:59
Samsung Galaxy A80 satışa sunuldu! İşte fiyatı Coder Samsung 0 02 Temmuz 2019 13:46
Sony Xperia 1 satışa sunuldu! İşte fiyatı! Coder Cep Telefonlar 2 30 Mayıs 2019 23:08
ZTE Blade A910 satışa çıktı İşte fıyatı! Dream Cep Telefonlar 0 08 Ekim 2016 00:16