IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyuncular / Yönetmenler (https://www.ircforumlari.net/oyuncular-yonetmenler/)
-   -   Demet Özdemir Kimdir? (https://www.ircforumlari.net/oyuncular-yonetmenler/753820-demet-ozdemir-kimdir.html)

Ebru 22 Ağustos 2016 18:57

Demet Özdemir Kimdir?
 
Demet Özdemir Kimdir?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Fox TV ekranlarında Haziran ayı içerisinde yayınlanacak olan No:309 adlı dizinin fragmanı oldukça dikkatleri çekti. Eğlenceli ve komedi tarzında yapılan dizinin oyuncuları ise oldukça başarılıydı. No:309 dizisinde başrol oyuncularından olan Demet Özdemir dizide Lale karakterini canlandırıyor. Daha önce Çilek Kokusu dizisinden tanıdığımız Demet Özdemir bu dizide kendinden oldukça söz ettirmişti. No:309 dizisinde Lale karakterini canlandıran Demet Özdemir kimdir, kaç yılında doğmuştur, nerelidir, yaşı kaçtır, burcu nedir, eğitimi nedir, oynadığı diziler nelerdir?

Demet Özdemir hayatı ve hakkında

Demet Özdemir 26 Şubat 1992 Kocaeli doğumludur. 24 yaşında olan Demet Özdemir balık burcudur. 3 çocuklu bir aileden olan ve en küçük çocuk olan Demet Özdemir annesi ve babasının ayrılması nedeniyle ablasıyla İstanbul'a taşınarak orada yaşamaya başlamıştır. Bengü'nün dans ekibinde yer alarak daha sonra Efes kızları kadrosunda dans etmeye başlayan Demet Özdemir Mustafa Sandal’ın Ateş Et ve Unut adlı klibinin çekimlerinde de yer almıştır. İlk televizyon denemesini 2013 yılında FOX TV'de yayınlanmış olan Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide Aylin karakterini canlandırarak sağlamıştır. Daha sonrasında Kurt Seyit ve Şura adlı dizide Alya karakterini canlandıran Demet Özdemir Tut Sözünü adlı sinema filminde ise Demet karakteri ile yer almıştır. Star TV ekranlarında yayınlanmış olan başrollerini Yusuf Çim ile paylaşmış olduğu Çilek Kokusu adlı dizide Aslı karakteri ile kendini iyice tanıtmıştır. Bengü'nün hodri meydan adlı şarkısının klibinde de yer alan Demet Özdemir bugünlerde ise Haziran ayında yayınlanacak olan No:309 adlı dizi için hazırlanmaktadır.

Demet Özdemir'in rol aldığı oyunlar; Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şura, Çilek kokusu. Sinema filmi olarak da Tut Sözünü sinema filminde oynamıştır. Ayrıca Pegasus reklamlarında da yer alan Demet Özdemir başarılı oyuncu karakteriyle dikkatleri çekmiştir.



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net