IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyuncular / Yönetmenler (https://www.ircforumlari.net/oyuncular-yonetmenler/)
-   -   İrem Helvacıoğlu Kimdir? (https://www.ircforumlari.net/oyuncular-yonetmenler/753823-irem-helvacioglu-kimdir.html)

Ebru 22 Ağustos 2016 19:03

İrem Helvacıoğlu Kimdir?
 
İrem Helvacıoğlu Kimdir?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fox TV ekranlarında yaz ayı dizilerinden olan No: 309 fragmanı ile dikkatleri çekti. Haziran ayı içerisinde ekranlarda olacak olan dizi komedi tarzında neşeli ve eğlenceli bir dizi olarak yer alıyor. Dizi de birçok tanıdık yüzlerin yanı sıra yeni yüzler de yer almaktadır. Dizinin karakter oyuncularından olan İrem Helvacıoğlu’nun dizideki rolü henüz bilinmiyor. İrem Helvacıoğlu kimdir, kaç yılında doğmuştur, nerelidir, eğitimi nedir, oynadığı oyunlar hangileridir?


İrem Helvacıoğlu hayatı ve hakkında

İrem Helvacıoğlu 2 Şubat 1990 yılında Almanya'da dünyaya gelmiştir. Uzun yıllar Almanya'da yaşadıktan sonra Türkiye'ye yerleşen İrem Helvacıoğlu aslen Ankaralıdır. Daha yeni dizi oyuncuları arasında yer alan ve kendini göstermeye başlayan İrem Helvacıoğlu Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuğa adımını atan İrem Helvacıoğlu 1.70 boyunda 55 kilo ağırlığındadır. 26 yaşında olan İrem Helvacıoğlu kova burcudur.

Kurtlar Vadisi dizisinde Esra ismiyle rol alan İrem Helvacıoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisinde küçük bir rolle yer almıştır. Clara rolünde oynayan güzel oyuncu; Behzat Ç Bir Ankara polisiyesi, Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları ve son olarak tane No:309 dizisiyle oyunculuk hayatına devam ediyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net