IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ağustos 2016, 19:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sumru Yavrucuk Kimdir?




Sumru Yavrucuk Kimdir?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Fox TV ekranlarında içerisinde yayınlanacak olan ve yeni yaz dizilerinden birisi olan No:309 adlı dizinin fragmanları ekranlara geldi. Eğlenceli ve komedi tarzında olan dizide birçok başarılı karakter yer alıyor. Özellikle bunlardan birisi olan uzun yılların tiyatro sinema ve dizi oyuncusu olan Sumru Yavrucuk dizideki karakterin ses Songül Şen olarak yer almaktadır. Başarılı ve uzun yılların tiyatro oyuncusu Sumru Yavrucuk kimdir, kaç yılında doğmuştur, nerelidir, kaç yaşındadır, eğitimi nedir, oynadığı roller, aldığı ödüller nelerdir?

Sumru Yavrucuk hayatı ve hakkında

Sumru Yavrucuk 1961 Ankara doğumludur. Sinema, tiyatro, yönetmen, dizi oyuncusu olarak görev alan Sumru Yavrucuk İstanbul Belediye Konservatuarı şan ve tiyatro bölümünde okumuştur. Daha sonrasında Ankara Devlet Konservatuarı'nda özel statü öğrencisi olarak yer alan Sumru Yavrucuk 55 yaşındadır.

Sumru Yavrucuk’un rol aldığı tiyatro oyunları; Kimsenin ölmediği bir günün ertesiydi, Shirley, Yalnız Kadın, Fay hattı, Bahar noktası, Leenanen’in güzellik kraliçesi, Kadınlardan konuşalım, Abdülcambaz, Olmayan kadın, Macbeth, Altı kişi yazarını arıyor, Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz, Yedi Kocalı Hürmüz, Tohum ve toprak, Amedeus, Toprağı bol olsun, Lisistrata, İlk yıllar, Gılgamış ve Kırmızı pabuçlar.

Sumru Yavrucuk’un oynadığı sinema filmleri; Patroniçe, Tamam mıyız, Sır, Halk düşmanı, İş, Yer çekimli aşklar, Çıplak, Seni seviyorum Rosa ve Yorum yok.

Sumru Yavrucuk’un oynadığı diziler; Acil Aşk aranıyor, No:309, Ağır Roman, Yeni Dünya, Fatmagül'ün Suçu Ne, Sevgili Dünürüm, Bahar Dalları, Yabancı Damat, Mars kapıdan baktırır, Parça pinçik, Bizim otel, Dostlar Pasajı, Tutkular, Ayaşlı ve Kiracıları ve Önce Canan.

Sumru Yavrucuk aldığı ödüller; 1984 yılında umut veren oyuncu Gılgamış oyunuyla,1985 Barcelona dünya ikinci pandomim Festivali en iyi yönetmen kurban oyunuyla, 1986 Türkiye sağır dilsizler mim Festivali en iyi yönetmen Susuz Yaz filmiyle, 1988 1994-1997 Avni Dilligil en iyi kadın oyuncu ödülü 1991 Altın Portakal Seni seviyorum Rosa rolüyle,1992 altınkoza Seni seviyorum Rosa filmiyle, birinci Afife tiyatro ödülleri 1997 yılında yılın en başarılı müzikal ya da komedi kadın oyuncusu kadınlardan konuşalım oyunuyla, beşinci Afife tiyatro ödülleri 2001 yılında yılın en başarılı kadın oyuncusu Leenenin’in güzellik kraliçesi tiyatro oyunuyla, iletişim fakülteleri zirvedekiler ödülleri 2001 en iyi kadın tiyatro oyuncusu ödülü Leenenin’in güzellik kraliçesi rolüyle, tiyatro eleştirmenleri Birliği ödülleri 2012-2013 yılının en başarılı kadın oyuncusu ödülü kimsenin ölmediği bir günün ertesiydi tiyatro oyunuyla, 17. Afife tiyatro ödülleri 2013 yılın en başarılı kadın oyuncusu kimsenin ölmediği bir günün ertesiydi tiyatro oyunuyla, birinci yeni tiyatro dergisi emek ve başarı ödülleri 2013 yılında yılın kadın oyuncusu ödülü kimsenin ölmediği bir günün ertesiydi tiyatro oyunuyla almıştır.

__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
sumru yavrucuk biyografisi, sumru yavrucuk hayati, sumru yavrucuk kimdir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sumru Yavrucuk Elbiseyle Denizde Thetis Haber Arşivi 0 01 Ağustos 2013 16:13
Sumru Yavrucuk'a pompacıdan tazminat davası PassioN Haber Arşivi 0 27 Nisan 2012 21:14
Sumru Çörtoğlu (1943 - .... ) Liaaa Biyografiler 0 19 Nisan 2012 02:09