IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyuncular / Yönetmenler (https://www.ircforumlari.net/oyuncular-yonetmenler/)
-   -   Alperen Duymaz Kimdir ? (Ateş Bodrum Masalı ) (https://www.ircforumlari.net/oyuncular-yonetmenler/754241-alperen-duymaz-kimdir-ates-bodrum-masali.html)

Ebru 28 Ağustos 2016 13:24

Alperen Duymaz Kimdir ? (Ateş Bodrum Masalı )
 
Alperen Duymaz Kısaca Hayatı Biyografisi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yakışıklı ve genç oyuncu Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Akrep burcu olan oyuncunun boyu bir metre seksen üç santim, ağırlığı ise yetmiş üç kilogramdır. Gözleri koyu kahverenginde olan oyuncunun saçları ise siyahtır. Ankara’da doğup büyümüş olan Alperen Duymaz, halen daha bu şehirde, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde, ikinci sınıf öğrencisi olarak eğitim görmeye devam etmektedir.

Oyunculuk kariyerine “Bodrum Masalı” isimli proje ile profesyonel anlamda adım atmıştır ve ardından “Acı Aşk” projesi ile devam etmiştir. Televizyonda izleyici karşısına çıkıp en çok ilgi çektiği yapımlardan bir tanesi de, orijinal ismiyle “Pretty Little Liars”dan uyarlanan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisi ile çekmiş ve büyük bir çıkış yakalamıştır. Eğitimine halen daha Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nün ikinci sınıfında devam etmekte olan başarılı oyuncu, 2016 yılında yayınlanmaya Kanal D ekranlarında başlamış olan dikkat çekici yapım Kanıt: Ateş Üstünde isimli televizyon dizisinde Duygu Şen, Ahmet Olgun Sünear, Okday Korunan gibi başarılı ve tecrübeli isimlerle birlikte rol almaktadır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net