IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Eylül 2016, 14:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zeynep Çamcı Kimdir, Biyografisi




Zeynep Çamcı Biyografisi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Büyük bir merakla yayınlanması beklenen yaz sezonun yeni dizilerinden olan Seviyor Sevmiyor dizisinin fragmanı ATV ekranlarında yayınlandı. Oldukça merakla beklenen dizinin heyecanlı ve neşeli fragmanı bir çok kişi tarafından izlendi. Geri sayımın başlamış olduğu dizinin gün saydığı belirtiliyor. Seviyor Sevmiyor dizisi Ay Yapım tarafından dizi oyuncularının geniş kadrosuyla ATV ekranlarında olacak. Ay yapım'ın dizileri arasında yer alan bu dizide genç oyunculardan oluşan dev bir kadro yer alıyor. 2016-2017 sezonu Haziran ayı içerisinde başlaması beklenen Seviyor Sevmiyor dizisinde başrol oyuncularından olan Zeynep Çamcı dizide Deniz karakterini canlandırıyor. Seviyor Sevmiyor dizisinde yer alan Zeynep Çamcı kimdir, nerelidir, kaç yılında doğmuştur, burcu nedir, eğitimi nedir, hangi filmlerde ve dizilerde oynamıştır?

Zeynep Çamcı Kısaca Hayatı

Zeynep Çamcı 11 Aralık 1986 Muğla Bodrum doğumludur. Sinema, dizi oyunculuğu ve tiyatro oyunculuğu yapan Zeynep Çamcı İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü mezunudur. Zeynep Çamcı 29 yaşında ve yay burcudur. Öncelikle Recep İvedik 3 filmi ile tanınmıştır. İkinci sezonunda katılmış olduğu Leyla ile Mecnun dizisinde de oyunculuğu ile oldukça beğeni toplayan Çamcı; aynı sezonda diziden ayrılmıştır. Düşük reyting nedeniyle kaldırılmış olan Emir'in Yolu dizisinden sonra TRT1 transfer olan Zeynep Çamcı Beni Böyle Sev dizisinde başrolü Alper Saldıran ile paylaşarak bu dizide yer almıştır. Son olarak oynamış olduğu Meryem filmiyle 50.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu Ödülü'nü kazanarak oyunculuğunun başarısını bu şekilde ödüllendirmiştir.

Ayrıca 2014 yılında başrolünü canlandırmış olduğu senaryosunu Gupse Özay'ın yazdığı Deliha filminde Havva rolünü canlandıran Zeynep Çamcı 2015 Eylül ayında ise Star TV'deki başlamış olan Eğlendirme Dairesi isimli programda yer almıştır. Dizinin erken yayından kaldırılması sonrasında Atv'de yer alan ve Kore uygulaması olan filmde başrol olarak oynamaya başlamıştır.

Zeynep Çamcı'nın oynamış olduğu filmler; Recep İvedik 2, Güneşin karanlığı, Recep İvedik3 Meryem, Bedeli hazır ayrıca Eğlendirme Dairesi, Beni böyle sev, Emir'in Yolu Leyla ile Mecnun ve Canımın içi televizyon dizilerinde de rol almıştır.

__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
seviyor sevmiyor dizi oyunculari biyografisi, zeynep çamcı biyografisi, zeynep çamcı hayati, zeynep çamcı kimdir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ashton Kutcher Kimdir? Biyografisi Sevda Oyuncular / Yönetmenler 0 13 Mart 2013 01:30
Zeynep Bastık Kimdir? Zen Biyografiler 0 17 Kasım 2012 19:44
Stan Lee Kimdir? (Biyografisi) Sevda Şairler / Yazarlar 0 17 Mart 2012 01:18
Akşemseddin Kimdir ? (Biyografisi) Sevda Düşünürler 1 23 Ocak 2012 23:47